Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskl prezervativ při sexu,čeho se bát?

Od: jardalamacik odpovědí: 6 změna:

Ahoj, stala se mi nepříjemná věc, při nezávaznám sexu s vlastně neznámou ženou mi při souloži praskl prezervativ a sex byl zhruba 30 minut nechráněný. Co mohu udělat pro včasné podchycení případné infekce? Co pozorovat , čím by se nákaza včas projevila?

Takže mi hrozí všechny pohlavní choroby včetně HIV?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

3x
Ano hrozí a hrozí i to, že z vás bude tatka.

ron*
hodnocení

3x

Dobrý den.

Ano, hrozí Vám vše, co jste vyjmenoval, včetně otcovství. Zvláště pokud dotyčnou ženu neznáte a pokud střídá partnery. Jděte k lékaři, nechte si udělat odběry krve. Ale hned se nic nedozvíte, i u těchto nemocí je inkubační doba.

cobrak*
hodnocení

0x

Můžeš mít HIV, kapavku, syfilis a všechno možné. Hlavně nechápu Tvou hloupost, že jsi o tom půl hodiny věděl a nechal to být. A ještě budeš otec.

fino97*

To je ,jako by si ten prezervativ vubec nemel.Takovou hloupost nechapu...

brotip #83

stirecek*
hodnocení

0x
Budeš platit na čtyřčata :)

loten
hodnocení

0x

Je možné, že kondom praskl právě kvůli tomu, že dotyčná měla nějakou pohlavní chorobu - některé z nich (např. trichomoniáza) totiž způsobují zduření sliznice vagíny. Konkrétně tato nemoc je ale velmi snadno a rychle léčitelná, takže bych to neviděl tak černě. Možná to taky byla jen náhoda a nehrozí Vám vůbec nic. V každém případě bych zašel na venerologické oddělení, kde se Vám na něj podívají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]