Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prisla jsem o brigadu co delat

Od: alenka1234 odpovědí: 12 změna:
Dobry den, jsem studentkou a na leto jsem si zaridila brigadu. Ale problem...pani mi pred 14 dny volala ze musim opravit osobni dotaznik. Zaskocila jsem do firmy a opravila to. Pote mi rekli ze budou volat kvuli smlouve. Dnes jsem tam volala jak je to se smlouvou. Pani na me byla neprijemna rekla mi ze na me zapomnela a ze me vlastne uz nepotrebuje. A ja nevim co delat prisla jsem o brigadu, veskere dokumenty maji o me + maji prohlaseni o studiu ktery budu potrebovat kdyz si ted na rychlo najdu neco jineho.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No právě. Originál jeden a ostatní okopírovat a ty pak dávat do zaměstnání. Originál mít v ruce.

hodnocení

0x

Tak vyžádat si u firmy všechny podklady, které jste jim předala snad není až takový problém, ne? Domluvte se, kdy si pro ně přijedete, ať vám je připraví k vyzvednutí - záležitost na pár minut.

alenka1234
hodnocení

Samozrejme to neni, ale ja nemam ani chut tam chodit po tom jak se ke me chovali. Hlavne ted na rychlo neco shanet:/

hodnocení

0x

Příslib zaměstnání nebo brigády není pro žádného zaměstnavatele závazný. Ať vám podklady pošlou poštou. A divím se, že odevzdáváte potvrzení v originále a ne jen kopie. Nebo si nechte udělat nové prohlášení o studiu na studijním oddělení. Brigádu si myslím seženete, pokud se budete snažit, a pokud nechcete nic shánět, dejte si prázniny.

alenka1234
hodnocení

Studuji daleko tak se do mista nedostanu. Na nasi skole davaji potvrzeni o studiu pomalu jako obedy. Chodim si tam pro nej cca 3x do roka tak mi dela problem davat original

iz*
hodnocení

0x

Dobrý den, Alenko,

já Vám nejspíš radost neudělám. O brigádu jste podle mne nepřišla. Možná, že jste se o ni připravila Vy sama pravděpodobně nedostatkem pečlivosti (viz potřeba opravy osobního dotazníku a "prohlášení o studiu").

Jestli ale opravdu šlo o "prohlášení", můžete je tam klidně nechat. Zaměstnavatel by od Vás potřeboval potvrzení o studiu.

Já bych si na Vašem místě ve škole požádala o nové potvrzení, dotazníky a formuláře vyplňovala pečlivě a pravdivě a originál potvrzení o studiu bych zaměstnavateli jenom dovolila okopírovat (nedala bych mu originál).

alenka1234
hodnocení

Jak jsem psala vyse o potvrzeni si uz nemuzu za zadat studuji daleko. Osobni dotaznik popletla pani vedouci dala mi jiny proto kvuli tomu volala. Sice nechapu proc jsem musela vyplnovat jiny kdyz byli skoro stejne ale ty hlavni informace se nelisili.
iz*

Jsem ráda, že jsem se zmýlila. A myslím, že i vy byste měla být ráda, že práce v podniku, kde byste se nemohla spolehnout na nadřízené, nevyšla.

Potvrzení o studiu si vyžádejte a zároveň je vyzžvěte, aby zničili všechny Vaše osobní údaje (nebyla bych klidná ohledně nakládání s mými údaji v podniku, kde je lidem jedno, co dělají).

m123*
hodnocení

0x

Pokud hledáte brigádu, tak si myslím, že vás příjmou v jakýmkoli obchoďáku.

alenka1234
hodnocení

Tam jsem zrovna o jednu prisla. Zkusim znovu obchod no ikdyz budu muset jit 2x ke stejnemu doktorovi.
m123*

A co přes agenturu? Tam není tolik papírování. Já mám lidi z ag. co berou jen o 5,- kč na hodinu míň jak stálý brigadníci, směny si vybírají sami a nejsou k ničemu navíc nuceni.

hodnocení

0x

Zavolej si do firmy a pro potvrzení o studiu si dojdi osobně - je to nejrychlejší možné řešení. Že jsou někteří lidé nepříjemní nebo neféroví, tak s tím je potřeba naučit se nějak žít. A kdyby to měl být opravdu nepřekonatelný problém dojít si osobně pro potvrzení o studiu, tak si to nech z firmy poslat poštou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]