Nejste přihlášen/a.
Tak vyžádat si u firmy všechny podklady, které jste jim předala snad není až takový problém, ne? Domluvte se, kdy si pro ně přijedete, ať vám je připraví k vyzvednutí - záležitost na pár minut.
Příslib zaměstnání nebo brigády není pro žádného zaměstnavatele závazný. Ať vám podklady pošlou poštou. A divím se, že odevzdáváte potvrzení v originále a ne jen kopie. Nebo si nechte udělat nové prohlášení o studiu na studijním oddělení. Brigádu si myslím seženete, pokud se budete snažit, a pokud nechcete nic shánět, dejte si prázniny.
Dobrý den, Alenko,
já Vám nejspíš radost neudělám. O brigádu jste podle mne nepřišla. Možná, že jste se o ni připravila Vy sama pravděpodobně nedostatkem pečlivosti (viz potřeba opravy osobního dotazníku a "prohlášení o studiu").
Jestli ale opravdu šlo o "prohlášení", můžete je tam klidně nechat. Zaměstnavatel by od Vás potřeboval potvrzení o studiu.
Já bych si na Vašem místě ve škole požádala o nové potvrzení, dotazníky a formuláře vyplňovala pečlivě a pravdivě a originál potvrzení o studiu bych zaměstnavateli jenom dovolila okopírovat (nedala bych mu originál).
Jsem ráda, že jsem se zmýlila. A myslím, že i vy byste měla být ráda, že práce v podniku, kde byste se nemohla spolehnout na nadřízené, nevyšla.
Potvrzení o studiu si vyžádejte a zároveň je vyzžvěte, aby zničili všechny Vaše osobní údaje (nebyla bych klidná ohledně nakládání s mými údaji v podniku, kde je lidem jedno, co dělají).
Zavolej si do firmy a pro potvrzení o studiu si dojdi osobně - je to nejrychlejší možné řešení. Že jsou někteří lidé nepříjemní nebo neféroví, tak s tím je potřeba naučit se nějak žít. A kdyby to měl být opravdu nepřekonatelný problém dojít si osobně pro potvrzení o studiu, tak si to nech z firmy poslat poštou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.