Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dát dohromady?

Od: aneta* odpovědí: 6 změna:
Zdravim, je mi 20 let a pred pul rokem jsem se rozesla s pritelem. Moc jsem ho milovala a zrejme porad miluji i po tom vsem.. dlouho mi trvalo nez jsem se k ukonceni toho vztahu dokopala.. Byl to nekonecny kruh plny lzi z jeho strany, tydennich rozchodu a nasledneho usmirovani. Neustale mel potrebu psat a seznamovat se s divkami pres socialni site - myslite ze to muze byt zavislost? Vzdy kdyz jsem mu na to prisla tvrdil ze uz to neudela, ale lhal a za mesic to bylo znovu.. uz jsem na to nemela. Byla jsem relativne v pohode, ale posledni mesic se to uplne zmenilo. Zacaly mi silene chybet ty pekne chvile co jsem s nim prozivala. Zacala jsem pochybovat nad tim zda vubec jeste nekdy potkam nekoho, koho budu milovat tak jako jeho. Porad mu chodim na profil a desim se dne, kdy tam bude mit fotku s nejakou novou slecnou :( Vsechny me kamaradky nekoho maji, takze kdyz jsem s nimi, neposloucham nic jineho nez to, jak je jejich protejsek uzasny :( je mi z toho smutno. S pritelem jsem byla 3 roky. Je pro me nezvyk byt sama.. nemit ho po boku a netravit s nim cas. Kdyby alespon byla skola a ja mohla svuj mozek nejak zamestnat :( ale mam ted cerstve po maturite :( chtela bych si tyhle prazdniny uzit a misto toho me tizi pocit samoty. Boli me se divat na sve kamaradky jak se tisknou ke svym klukum. Chybi mi laska :( Nektere dny jsou horsi, jine lepsi.. mate nejake tipy jako potlacit tu obcasnou bolest? Dekuji :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

@aneta - S pritelem jsem byla 3 roky. Je pro me nezvyk byt sama..
Jistěže vám chybí, když jste (zatím!) nepoznala nic jiného, než být s ním. Pokuste se přestat s neustálým kontrolováním profilu - a až tam jednou "bude mit fotku s nejakou novou slecnou", popřejte jí v duchu hodně štěstí. Bude ho potřebovat.

Taky se rozhlédněte kolem - třeba jen nevidíte, že je někde vedle vás nezadaná kamarádka, s kterou si můžete užít léto stejně dobře. A těm zadaným ani nezáviďte, ani nebuďte z jejich vztahů smutná.

Dobrá zpráva na konec - prázdniny utečou docela rychle a v novém prostředí... co vy víte ;)

hodnocení

3x
Prdete na něho určitě se připlete do cesty někdo lepší s tímto přítelem by to bylo celoživotní trápení

hodnocení

2x

Pomůže, když v sobě tuto kapitolu života uzavřete a otevřete se novým možnostem. Zaměstnejte se nějakou užitečnou činností a nesledujte jeho profil. Jeho život se Vás už netýká, tak se s tím smiřte a žijte si svůj život. Jste mladá, svobodná a potkáte lepšího.

hodnocení

0x

Pořád máš čas najít si někoho jiného, s kým si prázdniny užiješ ;)

samota
hodnocení

0x

Ano, mám řešení. Obratem nastoupit do práce, byť jen na brigádu.

aneta*
hodnocení

Od zari nastupuji na VS, brigadu mam, ale nepracuji kazdy den, pouze kdyz je potreba, takze tak 2x do tydne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]