Nejste přihlášen/a.
Dle mne ani jedno. Ale to záleží na tom, jakou preferujete dovolenou, jestli klídek a nebo brajgl. Když pojedete na Zakynthosu do Laganas, máte téměř jistotu, že se vůbec nevyspíte, tam to jede do rána, ožralí angláni tam jezdí kvůli tomu. No a jestli jsou tam ještě ke všemu přivandrovalci, jak tu někdo píše, tak na ty teda nejsem zvědavá ani náhodou.
Malorca, to je podobné, tam je hluk téměř všude. Tam dokonce neubytovávají do stejných hotelů angličany s němcema, protože když se ožerou, servou se a demolují pokoje.
Na Malorce jsem byla 3x a na Zakynthosu jednou. Už bych nejela tam ani tam.
Přijde na to kam, radím vybrat podle konkrétní destinace. V obou místech je krásné moře - může být ale přecpaná pláž (na Mallorce spíše, Malorka je pevninštější, víc novostaveb -hotelů), najít klidnou baleárskou přírodu bude těžší. Zakyntos je komornější ostov s hodně sluníčkem na západě - jinde než kam se nejvíc jezdí. Mentalitou se španělé a řekové liší. Obojí jsou ale vstřícní k turistům, neb je často živí (ti turisté).
Mallorca - krása: fischer.cz/...
Zakyntos google.com/...
želvička mahalo.cz/...
Ta za mne asi zelený Zakyntos, Mallorcu znám (trochu), a raději klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.