Dobrý den, před rokem mne srazilo auto a utrpěl jsem vážná fyzická zranění, které mne zásadně omezily v mém životě. Z úrazu se postupně uzdravuji, ale vedle fyzické bolesti to pro mne byla především psychická zátěž. Můžete mi prosím poradit, jak uplatnit odškodnění u pojišťovny viníka této nehody (povinné ručení) z pohledu psychické újmy? Tj. stres, strach, šok, úzkostlivé stavy, špatné sny... Za fyzickou bolest dostanu cca 100 000 Kč, což je naprosto neadekvátní. Trvalé následky v podobě fyzického zranění na mne nehoda snad nezanechá. Děkuji vám.
Vyhledejte si firmu která se na odškodnění specializuje. Hlavně si ověřte recenze. Mám zkušenost s firmou, která je solidní a z pojišťovny pomůže vymoci několikanásobně vyšší odškodné včetně psychické újmy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.