Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi nejlepší kamarádka

Od: moana odpovědí: 8 změna:
Ahoj, jsem holka, je mi 19. Líbí se mi nejlepší kamarádka. Má už několik let přítele, ale moc jim to neklape. Bojím se jí říct, že se mi líbí, protože je tu pravděpodobnost, že na holky vůbec není a vysměje se mi. Nikdy před tím jsem s holkou nic neměla. Nevím co mám dělat.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Neříkejte jí nic, ztratila byste nejlepší kamarádku. A s klukem už jste někdy něco měla?

moana
hodnocení

Ano, měla jsem dva přítele. Nikdy se mi ale žádná jiná holka nelíbila.

janys79
hodnocení

0x

Najděte si podobnou holku na seznamce. Takové holka bude o Vaše sblížení stát více, než Vaše kamarádka, která je skutečně jen kamarádka.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, na tom, že se Vám líbí nejlepší kamarádka, není nic špatného. Patrně je souměrná a po estetické stránce super. K zamyšlení bude, jestli se do ní zamilujete a bude Vás sexuálně přitahovat (a o tom nepíšete). Myslím, že ji klidně můžete příležitostně říci, že se Vám líbí, že jí to sluší a že je šik děvče (to hodnocení ji potěší). A pokud cítíte více, než jen "líbí", tak o tom pomlčte - jednak ona je na kluky a navíc má vztah, který nenarušujte (Vám by se asi také nelíbilo, kdyby Vám někdo balil partnera). Také si ujasněte, jestli Vás přitahuje jen tato kamarádka nebo i jiná děvčata. Zdravím!

radajz*
hodnocení

0x

Tohle je samozřejmě složitá situace. Pokud má partnera, tak bych ji s tím vůbec neobeznamoval. A samozřejmě taky záleží, co se skrývá za tvrzením, že se ti líbí, jak už tu padlo. Může se ti líbit po vizuální stránce, ale může tě taky přitahovat sexuálně, či k ní můžeš i cítit něco jako lásku. Tohle můžou být tři různé věci a je třeba je rozlišovat.

Každopádně pokud má toho přítele, tak na to kašli.

Znám případ,kdy docela hezká štíhlá holka chodila s klukem,několik let,vše klapalo.A pak jí v práci pomotala hlavu kolegyně,asi tak o 70 kg těžší a ducha lehce mdlého.Začaly se spolu významněji přátelit a přestože už je to 15 let zpět,údajně jsou pořád spolu.
Takže,všechno jde.I když v cestě stojí přítel.
radajz*

Ano, jenomže tohle je kamarádka, ne kolegyně. A my ani nevíme, co tazatelka vlastně cítí.

figurek*
hodnocení

0x

Máte erotické sny? Orientace se prý celkem spolehlivě pozná v erotických snech. To že se vám líbí kamarádka ještě neznamená, že jste na holky.

Takže co dělat? Zachovejte klid a kamaraďte dál, kamarádce nic neříkejte, ať ji nevyplašíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]