Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oživení sexu

Od: dsd odpovědí: 3 změna:

Zdravím, čím si doma oživujete sex aby byl stále atraktivní a jedinečný? :) nějaké filmy jaké?
hry jaké? nebo popřípadě co ještě? :)Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

4x
Je toho spousta. Masáže, erotické prádlo, hry (nevinné hrátky, laškování..), psaní erotických smsek, když nejste spolu, sex na jiném místě než v posteli.. chce to jen trochu fantazie

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, použijte při sexu zrcadlo - někoho to více rozdráždí (ovšem, jinému to neudělá dobře, když vidí dříve neviděné). Pokud jste sólista, tak střídejte ruce. Zdravím!

hodnocení

0x

No já se přiznám, že mne to baví i bez nějakých her a filmů... I když zatím mám jen 15ti leté manželství..., třeba mne ta potřeba potká časem taky.

Svou ženu miluji, každá chvilka s ní (a zvláště ty intimní) je krásná a jedinečná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]