Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S cizím chlapem na dovolenou?

Od: limonada odpovědí: 83 změna:

Nemůžu nikoho sehnat na dovolenou, hledám ženu a nikdo se mě neozval . Za to jeden chlap jo . Máme se teprve setkat osobně . Ale stejně mám obavy , aby to nebyl nějaký sexuální maniak či vrah nebo něco podobného . Jaká je šance , že si chlap nic nedovolí?. I když mu to řeknete předem. Všimla jsem si že většina inzerátů na dovolenou jsou kde chlapi hledají ženu na dovolenou , ale chlapa ne. Ženský většinou taky ženu. Neříkejte mi , že chlap za 10 dní nebude mít chuť na sex a nebude nadrženej, to se mi nějak nezdá.Jenže tam kam chci jet se mi nikdo neozývá a sama jet nechci. Co si o tom myslíte a jeli byste s někým cizím na dovolenou?. Tohle bude spíš otázka asi na ženy , protože chlapi to mají v tomhle lehčí . A zajímá mě i pohled chlapa, když napíše takový inzerát na dovolenou a chce je se ženou co jako očekává? Skutečně, že po celou dovolenou budou jen kamarádi nebo čeká více?

83 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

S chlapem kterého neznám a nic o něm nevím, bych rozhodně dovolenou trávit nechtěla a nejela bych s nikým takovým. Být pořád ve střehu, ve stresu atd...To byste si ani neužila. To nemůžete oslovit někoho z rodiny, z přátel, kamarádů, známých? Třeba by to někdo uvítal.

hahanaj*
hodnocení

5x

Ne nejela bych s cizím člověkem ,natož s cizím chlapem... to bych radši byla doma a nebo jela sama .

hodnocení

4x

Jestli je pravda to, co zde naznačil jeden ze sysů, tak jste se na loňské dovolené zamilovala a zničila si partnerský vztah. A nyní s největší pravděpodobností chcete jet na stejné místo jako loni a románek s majitelem penzionu obnovit.

Nedělejte to. Neobnovíte nic a budete velmi zklamaná. A zklamaný a hodně naštvaný bude i ten muž, se kterým plánujete cestovat. Až zjístí, a on to zjistí, že posloužil jen jako levné taxi, může se zachovat opravdu hodně škaredě.

Dala jste si pro tento dotaz jméno limonáda. Aby to nakonec nebylo hodně hořké pití, až se to všecho provalí!

iz*

Je to pravda, Ládin se (obvykle) neplete. Tazatelka tu k tomu "románku" už měla více otázek.

teressa
hodnocení

3x

Dobrý den,

já jsem se ocitla v podobné situaci, ale stalo se mi to v zahraničí (Thajsko) .Tam jsem dojela sama (plánovala jsem to tak) a pak jsem chtěla navštívit jiná místa v dané zemi. No a osud tomu chtěl, ležela jsem u bazénu ve svém rezortu a přistoupil ke mne muž, jestli si může půjčit lehátko vedle mě. No samozřejmě jsem si říkala co to bude zase za otravu, ale lehátko jsem mu půjčila. Poslouchala jsem hudbu a on začal s otázka ... Tak jsme si padli do oka a kecali spolu docela dlouho. Druhý den se mě zeptal, jestli bych s ním neletěla někam jinam (Bali) a já jsem kvůli vízu nemohla tak, jak si to přál, tak jsme nakonec pluli na jiný ostrov. Já jsem o něm věděla základní věci a i tak jsem se rozhodla, že pojedu. Nelituji, dodnes jsme spolu v kontaktu a já jej letím navštívit do jeho země. (USA).

Ale než jsem potkala tohoto muže, psala jsem na cestovatelskou seznamku, jestli nebudu někdo v tom datu tam a nechce třeba zajít na tenis, nebo na výlet a ozvali se mi taky chlapi, ale od nás, z ČR a s jedním jsem se domluvila, že ho provedu místem, kde jsem byla. Taky jsem měla pochyby, protože co člověk ví, že je ten druhý zač..Neměli jsme spolu nic a byl to prima chlap, mě táhlo v tu dobu na 30 a jemu na 35 :)

Takže za mě je to o tom, jestli mi ten člověk sedí, ale samozřejmě může být skvělý a ve výsledku ale zlý. Já jsem to riskla a dopadlo to dobře..Možná je třeba si dopředu stanovit pravidla :) Já jsem tomu Čechovi ani nedala nějakou šanci se mnou něco mít.

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Já bych takto nejela ani s neznámou ženou, natožpak s cizím mužem.

hodnocení

3x

"Ono by to přes cestovku nebylo ,ale jenom autem." "Bohužel nemám auto.."

Heh, slyšel jste někdo, že by tohle vyplodil někdy chlap?:) Už fakt hodně dlouho přemýšlím, že bych chtěl být alespoň na nějakou dobu "ženská" a dát si oraz od přemýšlení apod. Prostě pohodička, chci jet na dovolenou, samozřejmě autem, které ale nemám, vždyt přece bude ho mít někdo jiný a ještě musí být pro mne vhodný, jinak s ním nikam nepojedu*smich* Typická žena, objevující se hlavně na seznamkách.

Opravdu si myslíte, že takto uvažuje typická žena? *ticho*

Jinak tazatelka si koleduje o hodně velké problémy. S neznámým mužem bych ve dvou autem nikam nejela, ani kdyby vypadal sebelépe.

petan86*
hodnocení

2x

A co to má být za dovolená, klasicka pobytová někde u moře? Na 10 dni asi něco takového, nebo nějaké cestovaní někam dál ( jako batužkař)? Jestli druhá varianta, a ten človek má v tomhle stylu něco pocestovano, tak by to mohlo být v pohodě, protože tomu člověku půjde hlavně o to cestovaní a poznávaní.

Při první variantě bych do toho asi nešel být vámi, a vůbec pokud to je dovča typu all inclusive, co tam má pak chlap 10 dní dělat :-D

hodnocení

2x

Chut mit muze, ale tu normalni chlap zvladne. Navic 10 dni neni tragedie. Ja jsem procestoval s jednou divkou pres inzerat asi 3/4 Australie, trvalo to necele dva mesice. Sex neprobehl, ikdyz jeji zajem tam byl. I tak to problehlo az na par dohadovani vyborne.

smudli*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nikdo Vás nenutí jet na dovolenou s člověkem, kterého neznáte. Pokud se z toho hroutíte již nyní, tak to nedělejte nebo si uvědomte, že každý je jednou cizí. Má proběhnout první setkání, tak se vzájemně poznáte a podle toho dojmu se potom rozhodnete. Nemyslím si, že by si vrah dával inzerát a nemusí si ho dávat ani člověk toužící po sexu nebo kamarádství - může to být třeba jen důvod ten, že někdo neovládá dokonale cizí jazyk a dovolená ve dvou může být i levnější. Ostatně, dnes není vzácností, že funguje spolubydlení cizích mladších osob různého pohlaví v jednom bytě a nejde tam primárně o sex. Takže, na té schůzce si to vše proberete (důvody a vzájemná očekávání), potom se rozhodnete a třeba to bude normální i hezké. Zdravím!

P.S. Většina mužů přežije bez úhony 10 dní bez sexu (a jen malé procento z nich se potom zblázní) .

lidus*
hodnocení

2x

Dcera byla jeden rok v Egyptě a také si sehnala společníka na internetu (pro dva levnější), vůbec celý den kluka neřešila a chodila kam chtěla, večer spal každý ve své posteli. Další rok Tunis dvě cizí holky.

hodnocení

2x

Je mi divné, že pořád píšete, že tam kam chcete, se jinak nedostanete, než autem. Autobusy tam nejezdí, letadla nelétají,vlaky nejezdí. No a Vy auto nemáte a vyberete si právě takovou záhadnou destinaci. Několik lidí, včetně mne, se Vás ptalo, kam se to chcete vydat a Vy to tajíte. Nechápu proč. Asi abychom nezjistili, že se tam dá dostat i jiným způsobem, než s nějakým cizím chlapem v jeho autě. Navíc jste tady vypsala, jak probíhá Vaše komunikace s tím jediným člověkem, který se Vám ozval a to teda vůbec nevypadá dobře. To co jste zde popisovala dělá spíše dojem, že ten muž hledá nějaké sexuální povyražení a navíc nemá zájem o to, aby kvůli tomu absolvoval nějaké dlouhé výlety. Chcete spolu jet do ciziny a jemu dělá problém pár kilometrů, aby se s Vámi setkal osobně? A proč vzájemně vyzvídáte po sobě věk? To je přece jedno kolik je jemu let a kolik let je Vám. Nechcete uzavírat sňatek, ale chcete spolu cestovat a dělit se o náklady na to cestování. Tak proč se raději nesoustředíte na praktické otázky, které se skutečně týkají té cesty? Mně to teda nepřipadá vůbec seriózní. A to ani jeho odpovědi, ani to co zde píšete. A uvědomujete si, že když pojedete jeho autem a nevyhovíte mu třeba v tom, čeho se tak "obáváte", že Vás klidně někde může vysadit a ujet? Když je to tak záhadná destinace, kde "lišky dávají dobrou noc"? Tak co pak budete sdílet a s kým se budete smát? Nechte toho vyprávění, celé je to jenom výmysl.

Naprostý souhlas. Celá tato "dobrodružná" akce může pro tazatelku dopadnout mimořádně strašně...

hodnocení

1x

Asi bych to nedoporučil. Jedině v případě, že po setkání by vám nebyl lhostený. Myslím, že dost žen hledá ženy na dovolenou... ale dost možná už jsou v tuto chvíli všechny "zadané". Možná se i zkusit zeptat u konkrétní cestovky, pokud víte, kam byste chtěla jestli o někom neví.

jdeto
hodnocení

1x

že chlapi hledají na dovolenou jen ženu se nedivím, já bych určitě na klasickou dovolenou s cizím chlapem nikdy nejel :D sám je to taky nuda takže část určitě hledá jen příjemnou společnost

jinak taky se mi to už stalo, plánovali jsme něco s kámoši, ale domluvit se ve více lidech občas tam někomu něco vleze, nemůže další a rozpadne se to celý, takže jednou jsem taky na poslední chvíli cestoval několik týdnů s cizí holkou, do té doby jsem ji ani neviděl, byl jsem rád že aspon nejedu sám

dovca
hodnocení

1x

Předpokládám, že jste mladší ročník, ne důchodce, ti by nejeli od neznáma ani s manželem nebo manželkou. Pokud vám pán sedne po prvním setkání, jděte do toho. Vy budete určovat pravidla. Že se může něco stát? No může, ale to také se může stát v poledne někde u nás.

Vždy mě mrzí jen to, co jsem nevyzkoušela a ne to, co se nevyvedlo podle mých představ.

nikc2
Moje teta, a to je jí přes 70, byla na pokoji s cizími (s mladou holcinou a její matkou). Bylo to v Itálii. Berte to jako obchod (něco za něco). Pokud chci ušetřit pár tisíc, musím tomu něco obětovat. Když jsem byla na služebce s cizí kolegyni, dlouho jsem se tak nezasmala.

instalater*
hodnocení

1x

Zdravím, já mám osobně spíše opačné zkušenosti. Ženský mi připadají více nadrženější než chlapi. Třeba ta moje nymfomanka by to chtěla pomale každý měsíc. Copak jsem nějaký sexuální maniak? Co se týče vašeho problému , tak vás také hned prvně napadnul sex a né to jestli si budete mít s chlapem o čem povídat. To snad také o něčem vypovídá.

Jednou mi známá povídala , že co prý v tý hospodě pořád děláme a že se musíme prý neustále bavit o babách. Přitom opak je pravdou. Dáváme si s chlapama recepty a bavíme se o dobrém jídle, sportu a práci.

hodnocení

1x

Náhoda je "vůl". Může to dopadnout dobře, ale také nemusí. A zrovna tak to ani nemusí být žádný sexuální maniak, jenom si jednoduše nesednete. Ale na to přijdete až později. Tak co pak? Já bych do toho teda nešla. S holkou ano, ale s chlapem ne. A kam to chcete jet? Jestli to teda není tajemství. Protože na tom také hodně záleží. Jestli se budete potulovat sama s tím neznámým chlapem někde v místech, kde moc lidí není, nebo jestli budete někde v hotelu a vlastně se ani vidět nemusíte. Ale asi to bude něco dobrodružného, protože do hotelu můžete jet sama. Tam je lidí a není se čeho bát. Je to risk a je to zbytečný risk. Aby se nakonec z dovolené nestalo utrpení. Prostě bych do toho určitě nešla.

hodnocení

1x

Rozhoddně nejela, i kdyby byl sebeslušnější, cítila bych se omezena v převlékání, na wc, v koupelně apod.. Zkoušela jste inzerovat na www.eximtours.cz nebo www.orbion.cz nebo na www.seznamka.cz - mě se vždy ozvalo plno lidí.

sebod*
hodnocení

1x

A já bych zase jela. Před tím jednu schůzku, abych zjistila, jestli si nejsme nesympatičtí už od pohledu. Jak tady někdo píše, že jedině s cizí ženou. No, s cizí ženou se můžete za chvilku přímo nesnášet. U chlapů to většinou funguje jinak. Tam se Ti dva dokáží tolerovat i když mají jiné názory. Pochopitelně nelze jet s chlapem, který si chce na dovče užívat sexuální hrátky *ua*a Vy chcete především absolvovat vysokohorské túry *bezim*. To opravdu nefunguje. Ono záleží, kam jedete. Jestli to je někam mimo civilizaci, tak se ten chlap občas hodí :-D.

hodnocení

1x

Když se setkáte, tak ho poznáte a už nebudete moci říci, že jedete s neznámým chlapem. Pokud Vám bude sympatický a nebude to žádný podvodník, tak jeďte.

m123*
hodnocení

1x

Jela bych za předpokladu oddělených pokojů. Byla jsem takto předloni a letos chci zase. Nejde mi o peníze za nevyužité lůžko, ale spíš o to kdyby se něco stalo, tak aby tam byl někdo koho aspoň trochu znám. Schůzka před dovolenou je samozřejmost, bez toho bych nejela.

lm®
hodnocení

1x

Jsem velmi nedůvěřivá. A obzvláště k lidem ...

Nejela bych ani s neznámou ženou,natož s neznámým mužem .

Názor ,že se setkají a nebude tedy cizí,je nesmysl.Většina vrahů, psychopatů a násilníků vypadá navenek sympaticky a nic zlého byste do nich neřekli.Abychom tady za pár měsíců nečetli,že po Vás někdo z blízkých pátrá...

nikc2
Záleží na tom, přes co pojede. V některých cestovkach ji někoho přidělí, třeba v seznamovacích nebo sportovnich zajezdech. Vědí přece datum narození i adresu.
nikc2
To by člověk nemohl nikam. S úchylem se můžu setkat i u nás v lese.
m123*

Jela jsem takto přes cestovku. Měli jsme společnou smlouvu ve které bylo uvedeno, že chceme dva pokoje. To by byl sakra pech kdyby nějakej vrah, psychopat atp. jel někoho zavraždit tisíce kilometrů daleko. Samozřejmě na pas blint bych s nikým nejela.

darousek1979
hodnocení

1x

problém je v tom, že ženy a priori mají všechny muže za otravné , sexuální maniaky, kriminálníky a úchyláky. vím to podle chování současných žen. My muži v ženách vidíme spíše anděly a princezny.Je to risk , společnou dovolenou s někým novým neznámým můžete obohatit anebo jet sama. Když vám ten muž bude vyhovovat a bude sympatický, možná, že ten sex od něj sama budete chtít :))

rv*
hodnocení

0x

Chlap bude samozřejmě nadrženej. A jestli vypadáte normálně, tak něco zkusí.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Tak když nejedu na slepo a danou osobu si osobně proklepnu, tak je to snad něco jiného. Já bych jel s kýmkoliv, nebuu dělat rozdíl mezi chlapem a ženskou ale je třeba si předem určit o co se vlastně jedná a k čemu může nebo nesmí dojít.

nikc2
hodnocení

0x
S cizím mužem bych nejela. Nevíte, co od něj čekat. Může vypadat všelijak. Taky může být smradlavý, upoceny a chrapat. Mně by se dobře a v klidu s ním nespalo. Ještě spolu sdílet stejnou koupelnu... Se ženou by to bylo lepsi.
doplněno 27.06.18 09:49: Když jste v nemocnici nebo v lázních, na služebce, tak taky skončíte s cizí ženou v cizím pokoji.:)Dovolená se může pokazit i třeba s přítelem, kamarádkou a jet sama je nuda. Zrovna pojedu taky s cizí zenou. A to se s ní před tou dovolenou ani nesejdou. Nechci platit dost peněz za jednoluzko a zároveň budu mít s kým prohodit pár slov. Být sama na pokoji je nuda. To jsem zažila.

eivlis*
hodnocení

0x
Na to nejde lehce odpovedet a snad jen obecne..Ja bych s chlapem, ktereho vuuuuubec nijak neznam nejela, ale nerikam, ze to zrovna nemuze byt to nej co vas potka, protoze v zivote hraji velkou roli nahody, osud atd.. Co ho treba videt, trochu poznat a verit ve svou intuici..Ne kazdej chlap je magor.-:) Me osobne by vadilo jet s kymkoliv koho absolutne neznam a to i s jinou zenou a natoz s chlapem-:)

hodnocení

0x
Být vámi, tak nejedu. Nás opravdu slušných je strašně málo...jen já a ještě Zdenek z Litvínova.
dusger*

To není pravda. Třeba já, Gusta ze Zlína, jsem taky hodný chlap.

Je pravda, že mám statistiku z loňska, takže je to teoreticky možné.

vernon
hodnocení

0x
Dej si pozor, abys nakonec neuháněla ty jeho... :-D

hodnocení

0x

Kdyz se setkate osobne, tak uz nebude cizi a muzete klidne vyrazit:)

nikc2
hodnocení

0x
Mně se ozvala jedna žena, ale ta mi moc během psaní neseděla. Pak asi 4 muži, z toho 2 mladší. Nakonec to dopadlo tak, že se cestovce ozvala zájemkyně , co nechtěla doplácet za jednolůžko, stejně jako já. Muži si taky vybírají, s kým pojedou a mají několik zájemkyň.

hodnocení

0x

No, tak zajímavé je, že se tazatelka už vůbec neozvala. A to jsme opravdu nezaháleli a rady a názory jsme určitě psali upřímné. Mne tohle vždycky trochu zamrzí a nechápu to. Buď to byl opravdový dotaz, pak nechápu, proč se ani jednou tazatelka nevrátila, nebo si tohle zase někdo vymyslel, aby "řeč nestála".

ladinpraha*

Možná už odjela za svým hoteliérem do Chorvatska. :-D

S cizím chlapem? *smich*

Suzy a Ty se divíš? Já vůbec ne... Navíc kdybych chtěl jet na dovolenou, tak pojedu i sám, vždy se tam někdo najde, ale proč bych s ním, ní měl spavat v jednom pokoji? Teď jsem se vrátil z Egypta (s ženou) a nedovedu si představit, že bych musel chodit po pokoji oblečený a ještě se otravovat s cizí babou a kdoví jak nadrzenou.
nikc2
Stire, v případě, že byste byl taky nadrzenej:). Samozřejmě je lepší být na pokoji sám. Je to pohodlnější. Suzy, už za přezdívka limonáda, o něčem vypovídá.
nikc2
Stire, nejde to vždy chodit po pokoji nahý. Když jsem byla v Bulharsku v 1. patře, viděli mě i přes záclony zvenku. Ani u mě doma to nejde, nemám záclony a naproti bydlí lidé.
Tak když některé ženy chodí po pláži nahoře bez, přitom v Egyptě se to považuje za nevhodné, proč bych nemohl chodit po pokoji nahý. Několikrát mě sice viděla sousedka na terase, ale přes záclony vidět nebylo a večer jsem si zatáhl závěs. Nakonec jsem nahý i spával, což by asi limonáda nerozdychala :) A někdy jsme vstávali oba :) a přitom nejsu žádný násilník :) Kdybych tam měl být s cizí ženou, asi by mě to nebo i ji hodně omezovalo. Tak proč jet s někým na dovolenou, když už dopředu ví, že ji to bude vadit? Nechápu to... Na druhou stranu kámoška jezdí výhradně sama a ráda si za klid připlatí. A když má choutky, vždy se někdo najde, ale pokoj má sama pro sebe, i když má tři postele.
nikc2
Na mě v Bulharsku bylo vidět i přes ty záclony, protože jsem slyšela reakce od chlapů zvenku. Svítila jsem, protože jsem byla opálená a bílá v místě, kde jsou plavky. Ty dvě postele jsem taky už zažila. Je smutný, když je jedna prázdná.
No tak to se nedivím, mně se náhodou taky ty bílé žárovky líbí :) To svítí i ve tmě. Je to takové vzrušující :)
nikc2
Nevím, jestli jste mě pochopil. Napsala jsem to trochu nejasne.Neměla jsem rozsvíceno, ale tím jak jsem byla hodně opálená, tak bylo víc vidět to neopaleny.
Ale pochopil, těma zarovkama jsem myslel ty bílé prsa :)
nikc2
Dneska jsem byla s jednou žárovkou ve sběrném dvoře. Ten pán se smál a divil, že jsem tam šla jen s jednou žárovkou. Njn.
Tak jste měla vytáhnout i tu druhou :) To by valil oči :)
nikc2
Jo, to by valil a já taky.:-D Myslím, že mu ta jedna stačila.
Ale ta druhá by byla lepší :))
nikc2
To je fakt. Někdy je druhá lepší než první. Ale obě mají něco do sebe, co? ;)
nikc2
Já jsem se teď smála tak, že mi trojky skákali až do nebes. Nevím, jestli víc tomu, co jste napsal vy nebo já nebo obojímu. :)
Až tak vysoko? :) Byl jsem dnes v Brně a četl jsem si to na náměstí a skoro jsem si cvrkl :) Chtěl jsem napsat vzkaz, ale nejste registrovaná.
nikc2
Já jsem registrovaná jako nikc. Tam chodím, když jsem doma. Sranda musí být. Já byla na výletě.

danys*
hodnocení

0x

S neznámým člověkem bych nikam nejel, s neznámou ženskou už vůbec ne!

limonada
hodnocení

No tak to není žádná sranda . Ono by to přes cestovku nebylo ,ale jenom autem. Tak jestli má smysl psát do nějaké cestovky a dát si inzerát . A doufat zda se mi ozve nějaká žena . Mám na to 14dní a kousek No zkusit to můžu. To je fakt. Jinak s tím chlapem nevím on se mě ptal na věk ačkoliv to má v izerátu napsané a pak jsem se ptala na věk asi 2x jeho a neodpověděl mi , to mi vadí . Pak asi napotřetí mi poslal nějaké 3 fotky ta jedna z toho určitě aktuální nebyla. Je celkem starší než já zřejmě o 10let možná víc což taky není zrovna ok . U ženy by mi to navadilo. Jinak žádné fotky jsem po něm nechtěla a on teď chce moji fotku a já byhch se nejraději rovnou sešla , aby se to rozseklo a bylo to hotovo . On s tím souhlasí jneže když napíšu a´t napíše kdy může tak nic nenapíše zřejmě asi čeká na fotku. Já jako nechci dělat všechno podle něj tak to být nemá. Prostě tohle jednání mě vadí. Dále si chce zavolat jenže co si řeknete s člověkem kterého jste ani neviděli naživo . Já tohle volání když jsme se ani neviděli považuju za zbytečný prostě nejprve se vidět a pak klidně si volat . To jsem mu taky nepsala . Ale prostě žádný posun dál . On se sejít chce ,ale kdy má čas prostě nenapíše. prostě mi tohle jednání vadí. A dál mi poslal nějaké fotky ze svého okolí apod věci. Pak v příloze kde stálo : Síla muže se pozná podle úsměvu ženy . Já fakt nechápu proč mě to píše , Když jsme se ani neviděli moc to na mě nepůsobí jako parťák na dovolenou. No popravdě nevím. Co myslíte?

Zrovna s tímto člověkem bych opravdu nikam nejela. *jasne*

m123*

Je divnej, s tím bych nejela. Mmch. když po mě chce takto cizí člověk telefon, tak obvykle říkám, že telefon nevlastním. Mám email a tam se přece můžem domluvit na schůzce.

hodnocení

0x

@limonada - Proč vlastně chcete jet na dovolenou s někým? Máte nějaký závažný důvod?

limonada
hodnocení

Mám dva důvody .Bohužel nemám auto a druhý důvod , že samotná bych si tam přišla příliš osamělá a tak potřebuju také s někým sdílet , výlety zážitky zasmát a se apod. věci je to přece jen o dost lepší než sama . Sám člověk nezmůže nic.

doplněno 28.06.18 17:45:

problém je , že tam autobusy nejezdí . V nabídce CK jsem žádné takové nabídky nikde neviděla. Mají nabídky úplně jinam.

m123*

Tak autem s cizím chlapem si o to znásilnění fakt koledujete. Proč nejedete přes cestovku / autobus, letadlo / , když už chcete někam jet s cizím člověkem?

m123*

Budu hodně zvědavá, když se zeptám kam chcete jet, když takový zájezdy nepořádá cestovka?

Nechápu lidi, kteří pořád potřebují za zadkem kašpárka, který by je bavil, rozesmával. Snad ještě nosit Vám tašku, platit zmrzlinu a mazat záda opalovacím olejem? Sama si odpočinete nejlíp. Sama chodím i na dlouhé vycházky. Nemusíte se nikomu podřizovat a nikdo vám, děláte si, co sama uznáte za vhodné. . Znám to: jeden chce jet na výlet, druhý se povalovat jen u bazénu.. Jednoho bolí nohy, jedl by a odpočíval, druhý by ještě šel. Určitě bych, být Vámi, jela sama. Byla jsem 1 x v životě u moře úplně sama a byla to snad úplně nejlepší dovolená. Mohla jsem si rozhodovat jen sama za sebe, zda někam půjdu či pojedu a kam, nebo zda zůstanu "doma". Co jsem si vymyslela, to jsem podnikla. Poznala jsem tam několik prima lidí, vesměs manželských párů, takže i debaty byly, nestranila jsem se lidí. Proto není třeba tahat na dovolenou úplně cizího chlapa. Popovídat si můžete třeba u snídaně či u večeře, nebo na lavičce na promenádě. Navíc zvláště v dnešní době je to dost odvážný krok, vyrazit s mužem, kterého vůbec neznám. Buďte opatrná. Aby Vás neobohatil o velice nepříjemnou zkušenost. Jaga.

Nemusí Vás hned znásilnit či odcizit Vám valuty ;), ale prostě mohou být vaše povahy rozdílné a nesednete si. Třeba je to takový protiva a vrčoun, že s ním nikdo na dovolenou nechce, tak se hodlá přilepit na Vás. *smich* Kdo ví...

nikc2
Jago, protivná a negativní může být i ženská. Záleží na tom, jak se povahy sejdou a jaké mají zvyky popř. Zlozvyky. Někdo se chce opalovat celý den, jiný slunce nemusí, někdo chce jít spát brzy, jiný později. Když jsem byla sama na dovolené, tak ostatní koukali na mě divně.
m123*

Já byla loni taky poprvé sama u moře a i když někteří na to koukali fakt divně, tak já si nemůžu stěžovat. Sice mi moc nevyšlo počasí, ale jinak jsem byla nadmíru spokojená. Nemuset se nikomu podřizovat a být jen se svýma myšlenkama mi hrozně moc dalo.

nikc2
M134 rozdíl je jet jednou sama nebo opakovaně. Když jsem byla jednou sama, tak mi to taky nevadilo.

hodnocení

0x

@limonada - nemám auto a druhý důvod , že samotná bych si tam přišla příliš osamělá
Aha - takže vy hledáte někoho, kdo vás odveze na dovolenou a ještě vás tam bude bavit. Takových asi moc nebude - ale to konečně vidíte sama z toho, kdo se vám ne/přihlásil.

limonada
hodnocení

Nepotřebuju ,aby mě někdo bavil . Jde o to si rozumět vzájemně , prostě si sednout.

limonada
hodnocení

A vy jste typický chlap, zřejmě rejpal co nic nepochopil . Samozřejmě se jezdí jedním autem, logicky . A samozřejmě nepojedu s někým kdo mi nesedí, což je taky logické. Nechápu co řešíte.

dovca
hodnocení

0x

Limonádo, rozseknite oříšek. Napište mu mejlíka, že v neděli v 15.00 hodin se sejdete xxxxxxx. Víc nic.

Buď přijde a budete situaci řešit dál a nebo nepřijde a máte hned jasno.

limonada
hodnocení

Máte pravdu udělám to . akorát , že on je z jiného města než já . Má to asi 3 hodiny autem. takže jestli bude moct popřípadě se nebude vymlouvat . když nebude moct měl by navrhout jiný termín , no a pokud ne tak je opravdu jasno.

iz*

Ale ono už jasno je. Nejpozději z jeho žádosti o fotku.

hodnocení

0x

Treba se z nej vyklube svetak a bude to uplne v pohode...

fram
hodnocení

0x

Váš počin může být zdrojem překvapení - oběma směry: v dobrém i horším. Jde-li vám o stejnou zemi, můžete se shodnout. Než vyrazíte, důkladně ho prozkoumejte! Zájmy a tak - a jestli neprchá od manželky:-D - tohle všechno nezjišťujte až na místě.

limonada
hodnocení

No takže , už je jasno , že s tímto člověkm skutečně nikam nepojedu. Řekla jsem mu , že žádné fotky po netu neposílám a že dávám předsnost osobnímu setkání , kde se domluví všechny věci ohledně cestování. A to zda si sedneme nebo ne. A že na mě zrovna moc důvěryhodně nepůsobí když se ho už potřetí ptám kdy se setkáme a on je napíše , že má o setkání zajem ,ale jinak se k otázce nevyjádří. Tak jsem mu napsala a´t napíše tedy, kdy je možné setkat a dle toho se rozhodneme zda se někam spolu pojedeme. A co myslíte nenapsal, takže je to jasné co to bylo zač. I ten jeho styl psaní se mi zdál divný.

Podala jsem si inzerát i na cestovce tak uvidíme a pak ještě na jednom serveru tak uvidím. A ozval se mi jeden člověk , který je stejně starý jako já . Tak uvidíme až po setkání. Máme se setkat za týden. Taky není ze stejného města.

hodnocení

0x

Cizí žena by mi nevadila. Preferovala bych paní v přibližně mém věku a nekuřačku. Třeba v lázních, v nemocnici Vás taky sestěhují, jak se jim hodí. Takže paní by mi nevadila.

Muž by vadil. Nedovedu si představit spát s cizím chlapem v jednom pokoji. Myslím, že onen pán má postranní úmysly, představuje si asi dovolenou + sexuální služby jako bonus.

Kdysi, v roce 2005 jsem jela do Bulharska. Nikoho jsem k sobě neměla, pokoje nejméně dvoulůžkové. CK mi prý mnikoho nesežene. Já taky nesehnala. Tak jsem si zaplatila nevyužité lůžko, byla tam sama a dovolená prima. Udělejte tp taky tak. Jaga.

nikc2
Přesně a vždy se prohodi treba v nemocnici nejaka slova, i s člověkem, který moc nesedí. V nemocnici se baví o svých nemocech a diagnozach. Na dovolený o dovolených a cestování... Kamarádka mi na dovolené vyčítala i počasí.

joudic*
hodnocení

0x
Jak s kterym... se mnou uplne v pohode i na stejnem pokoji a dokonce stejne posteli, i kdybyste byla supermodelka, protoze nepremyslim perem, a jestli popijete aspon vino, tak jeste lepe.. ale v dnesni dobe je malokdo normalni.. takze zapomenme na to, ze ja jsem normalni.. za me fakt ne.. navic pokud to neni pohodar muzete si lezt na nervy hodne rychle... Cet jsem jen nektere odpovedi a z nich vyplyvalo, ze vybrany material je nepouzitelny, verim jim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]