Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od soboty mám zarudlé jedno ucho zvenčí, které při tlaku trochu pálí. Dnes jsem se odhodlala jít k obvodnímu lékaři, ale ten konstatoval , že v uchu nic závažného nevidí, tudíž mi zatím nic předepisovat nebude, pouze poukaz k ušnímu lékaři, pokud se situace neuklidní. Nepotkal někoho z Vás stejný problém,popř. jak si pomoci, Děkuji.
Mě zlobí ucho každou chvíli. A rovnou jdu na ušní, když je nějaký větší problém. Třeba jste ofouknul v autobuse, tramvaji nebo v metru. Ještě velký hluk vadí uchu.
S uchem rovnou na ušní, tam mají na to prostředky a kouknou Vám i na do nosu. Praktická to nemá a stejně Vás tam pošle, řekne, že nic moc nevidí. Zbytečně jste strávil dobu u praktický doktorky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.