Nejste přihlášen/a.
Je mi 18 a seznámila jsem se s klukem, kterému je 28. Když s ním jsem, tak ale ten rozdíl v podstatě nevnímám a ještě asi nikdy jsem si s nikým nerozuměla tak, jako právě s ním. Máme toho opravdu hodně společného. Má ale v mém věku vůbec smysl být s někým tak starším? Může to dlouhodobě fungovat? Přeci jen...on řeší úplně jiné problémy, než mám třeba já a je už úplně někde jinde... Nikdo o tom ještě moc neví, tak se bojím hlavně reakce okolí.
Fungovat může vše,ale musí si ledé sednout.Není to o věku,ale o povaze.
Vy budete maturovat a přítel je už někde jinde,má jiné starosti,takže Vás třeba nepodpoří/nepokecá s vámi jako vrstevník.Stejně tak on může řešit financování bydlení či jiný životní problém a vy takové věci vidíte třeba úplně jinak.Vy budete chtít každý víkend s holkama ven na pařbu a on se po pracovím týdnu rád koukne na fil a pujde v deset spát...Stejně tomu může být opačně,do toho my tady nevidíme.Jen vy sami musíte vědět kolik věcí vás spojuje,aby vás nakonec prkotiny nerozdělily.
Dobrý den, obávám se, že pokud Vám to vadí již nyní, tak Vám to bude vadit stále (on neomládne). Ovšem, jinak je fajn, když si rozumíte a jste spokojená. Takže, buď to ukončete včas nebo to neřešte a užívejte si normálně ten vztah, který nějak dopadne (nebo nedopadne, ale nikoliv kvůli věku). Zdravím!
Pokud se ptáte, jestli to má smysl, tak asi ne. Sama o takovém vztahu pochybujete a v tom vidím ten problém větší, než co tomu řekne okolí. Pokud jste každý někde jinde, pak ten věkový rozdíl pro Vás překážkou je a bude. Jste mladá, tak si to užívejte a časem si sama přijdete na to, jestli takový vztah je pro Vás ten pravý. Nemáte kam spěchat!
Domnívám se, jak píšete, že jste se teprve seznámili. Nepochybuj zatím o ničem, nechej věcem volný průběh. Ten vývoj budeš sledovat. Rozdíl jsou opravdu jen cifry. Může být trvalejší vztah, může být jen něco krátkodobého. Sama uvidíš.
Nikdo ze zdejších nezná nátura ani Tvoji ani toho kluka.
Dobrý den. Nevím, jaké máte plány po střední škole. Jestli hodláte pokračovat studiem na vysoké škole, možná by stálo za to zjistist, jak vás ve studiu bude váš nový objev podporovat... Třeba mu nebude vhod, když budete studovat v jiném městě, nebudete se tak často vídat. A znáte to, sejde z očí, sejde z mysli. Aby vás třeba od studia nezrazoval, protože vás bude chtít mít jen pro sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.