Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1 pojistka na blbost pro 2 zaměstnavatele?

Od: pojistkar odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

u jaké pojišťovny máte sjednanou pojistku "na blbost"? A kolik platíte ročně/půlročně?

Nastoupil jsem do práce na zkrácený úvazek (práce 3 dny v týdnu) na pozici skladníka. V práci používám elektrický "paleťák"se stupátkem a občas VZV do 5 tun. Vychystávám mimo jiné velmi drahé lahve s alkoholem. Chtěl bych tedy pojistku s 10% spoluúčastí. Zatím mám vyhlídnutou Českou pojišťovnu.

srovnavac.cz/... - tuto stránku znám

Lze uzavřít pojistku na blbost u jedné pojišťovny, která by platila pro 2 zaměstnavatele (2 různá zaměstnání)?
Mám totiž ještě druhou práci pro ostatní dny v týdnu. V té druhé práci občas jezdím se služebním vozidlem, které je havarijně pojišťěno, ale pojistka na blbost by mi z 90% uhradila případnou spoluúčast při škodě na vozidle.

Předem díky za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nám to zajišťují odbory přes českou pojišťovnu ( osobně se jejím službám vyhýbám ). Mají tak hromadnou slevu. Podmínky jsem k přečtení nedostal ale vrchní odborář mi tvrdil že pokud bych někde dělal na smlouvu nebo na brigádě pro jiný podnik, kryje pojistka i tuto činnost.

dusger*
hodnocení

0x

Já si taky platím pojistku, kde není uvedený zaměstnavatel. Měla by mě chránit ať už pracuji pro kohokoli, ale dosud ji nevyužil.

pojistkar
hodnocení

Díky. :)

Ale stále mi ještě nikdo nedoporučil pojišťovnu (bez hromadné slevy) + cenu v Kč :)

pojistkar

Nakonec jsem to zřídil u ČP :) Kde pro částku 70 000 Kč a 10% spoluúčast (min. 1 000 Kč) budu půlročně platit 1 366 Kč (200 kč mi dala paní slevu).

Hlavne aby castka 70000Kc pokryla 4,5 nasobek Tveho prumerneho hrubeho mesicniho prijmu:-/

pojistkar
Ano, mam tam za 13 prac. dnu mesicne pres 12k hrubeho. Jen kdyby nekdo nevedel - pocita se to z hrubeho prijmu. Pani ani nechtela videt pracovni smlouvu.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pojistka na blbost se uzavira na tvoje jmeno takze je uplne jedno jestli si zamestnany u deseti firem nebo na pracaku, muzes treba v obchode rozbit televizi a na to by se mela ta pojistka taky vztahovat, pokud je teda dobre uzavrena

pojistku mam u koopky , jsou tam pojistene skody i u decek a manzelky, pojisteno na 5 000 000, platim rocne 1053,-, na podnikani mam dalsi pojistku ale tam uz to je o necem jinem a uplne jina suma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]