Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
u jaké pojišťovny máte sjednanou pojistku "na blbost"? A kolik platíte ročně/půlročně?
Nastoupil jsem do práce na zkrácený úvazek (práce 3 dny v týdnu) na pozici skladníka. V práci používám elektrický "paleťák"se stupátkem a občas VZV do 5 tun. Vychystávám mimo jiné velmi drahé lahve s alkoholem. Chtěl bych tedy pojistku s 10% spoluúčastí. Zatím mám vyhlídnutou Českou pojišťovnu.
srovnavac.cz/... - tuto stránku znám
Lze uzavřít pojistku na blbost u jedné pojišťovny, která by platila pro 2 zaměstnavatele (2 různá zaměstnání)?
Mám totiž ještě druhou práci pro ostatní dny v týdnu. V té druhé práci občas jezdím se služebním vozidlem, které je havarijně pojišťěno, ale pojistka na blbost by mi z 90% uhradila případnou spoluúčast při škodě na vozidle.
Předem díky za odpovědi.
Nakonec jsem to zřídil u ČP Kde pro částku 70 000 Kč a 10% spoluúčast (min. 1 000 Kč) budu půlročně platit 1 366 Kč (200 kč mi dala paní slevu).
pojistka na blbost se uzavira na tvoje jmeno takze je uplne jedno jestli si zamestnany u deseti firem nebo na pracaku, muzes treba v obchode rozbit televizi a na to by se mela ta pojistka taky vztahovat, pokud je teda dobre uzavrena
pojistku mam u koopky , jsou tam pojistene skody i u decek a manzelky, pojisteno na 5 000 000, platim rocne 1053,-, na podnikani mam dalsi pojistku ale tam uz to je o necem jinem a uplne jina suma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.