Nejste přihlášen/a.
Co byste dělali na mém místě. Sejdete se s holkou, která na seznamce hledá pouze partnerský vztah, ale během setkání si rozumíte, máte se dobře a sama vám řekne, že to bylo super/že jí bylo super. Další schůzka se dohodla na příští týden. Já teď váhám nad jednou věcí, kterou jsem jí tam neřekl. Jde o věta podobného ražení: "Během toho našeho setkání jsme si říkal, že je škoda, že nehledáš vztah/něco víc." ... mám velkou chuť jí to napsat do smsky. Na druhou stranu si říkám...není lepší to říci osobně? Ono ale stejně...na odpovědi to nic nezmění si myslím takže to je asi jedno, že? Díky!
Já jsem asi zabržděnej?! Jakej rozdíl je mezi vztah/něco víc a partnerský vztah? Jediný, co mi z toho vyplývá je, že se slečna pod čepec nežene, což je jen dobře. Možná jste to blbě napsal nebo já mám problém správně porozumět Vašemu textu, ale mně z toho vyplývá, že vše je OK, jen každý nazýváte věci jinými jmény...
Souhlas s ildikou: Teď (ještě) není vhodná chvíle přitlačit na pilu. Ale jestli slečna skutečně hledá jen kamaráda, měla hledat mezi jinak orientovanou skupinou .
Já jsem taky nepochopila, co má tazatel přesně na mysli pod "partnerským vztahem" (vzhledem k popisovaným okolnostem).
Přece při žádném setkání, nemůžete postavit podmínku, že hledáte trvalý vztah, jinak nic nebude. To trvalé musí vyplynout až z poznání toho druhého a navzájem. Kam spěcháte? Tohle uspěchat nejde. Na druhém randeti se neplánuje společná domácnost a věrnost až za hrob. Tohle všechno může být až výsledkem vztahu.
Nenápadně? Jen mezi řádky? Neblázněte! Co šestý smysl žen?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.