Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Říci či napsat toto holce?

Od: izzy24 odpovědí: 10 změna:

Co byste dělali na mém místě. Sejdete se s holkou, která na seznamce hledá pouze partnerský vztah, ale během setkání si rozumíte, máte se dobře a sama vám řekne, že to bylo super/že jí bylo super. Další schůzka se dohodla na příští týden. Já teď váhám nad jednou věcí, kterou jsem jí tam neřekl. Jde o věta podobného ražení: "Během toho našeho setkání jsme si říkal, že je škoda, že nehledáš vztah/něco víc." ... mám velkou chuť jí to napsat do smsky. Na druhou stranu si říkám...není lepší to říci osobně? Ono ale stejně...na odpovědi to nic nezmění si myslím takže to je asi jedno, že? Díky!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x
Může hledat toho "pravýho", akorát zatím vybírá a nechce šlápnout vedle-chce čas na poznání partnera. Osobně bych jí vyjádřil sympatie a zkoušel dohodnout další schůzky. Ono se to vyvrbí..

hodnocení

2x

Já jsem asi zabržděnej?! Jakej rozdíl je mezi vztah/něco víc a partnerský vztah? Jediný, co mi z toho vyplývá je, že se slečna pod čepec nežene, což je jen dobře. Možná jste to blbě napsal nebo já mám problém správně porozumět Vašemu textu, ale mně z toho vyplývá, že vše je OK, jen každý nazýváte věci jinými jmény...

doplněno 24.06.18 14:20:

Souhlas s ildikou: Teď (ještě) není vhodná chvíle přitlačit na pilu. Ale jestli slečna skutečně hledá jen kamaráda, měla hledat mezi jinak orientovanou skupinou :).

Já jsem taky nepochopila, co má tazatel přesně na mysli pod "partnerským vztahem" (vzhledem k popisovaným okolnostem).

izzy24
hodnocení

Sem zabržděnej. Mělo tam být "kamarádský"

Já myslím, že slečna je opatrná a chce si případného zájemce nejdříve "oťuknout". Což je zcela v pořádku. Moc na ni netlačte, ale sem tam jí můžete dát najevo, že se vám líbí jako dívka. ;) Ohledně toho, co jí chcete napsat - já bych s tím chvilku posečkala, ale zase ne zbytečně dlouho.

hodnocení

2x
To, že nehledá vztah, neznamená, že by se mu bránila. Jestli s vámi chce jít i na další schůzku, tak jste jí sympatický.
Pokud jí ale začnete nějak tlačit do něčeho, je možné, že si to tím pokazíte.
Být vámi, dál se s ní stýkam a uvidíte sám, kam se to vyvine. Otázky na vztah bych v začátku úplně vynechal (aby necítila, že na ní nějak tlačíte) a užil si ten čas,co jste s ní. Pokud si budete rozumět ve všech směrech, tak s vámi bude chtít být ve vztahu tak nebo tak.
PS: Přijde mi jen divné, že chcete hned po první schůzce být ve vztahu aniž byste dotyčného trochu poznal. Působí to trochu zoufale (nic ve zlém) a i to by mohlo slečnu vylekat.

hodnocení

1x

Po první schůzce? Neženete to trochu? Kdyby se slečna náhodou rozmýšlela, tak abyste (si) ji nevyplašil.

hodnocení

0x

Nesmíš její slova brát vážně. Když budeš její typ, tak bude sex velmi rychle *pusa*

hodnocení

0x

Přece při žádném setkání, nemůžete postavit podmínku, že hledáte trvalý vztah, jinak nic nebude. To trvalé musí vyplynout až z poznání toho druhého a navzájem. Kam spěcháte? Tohle uspěchat nejde. Na druhém randeti se neplánuje společná domácnost a věrnost až za hrob. Tohle všechno může být až výsledkem vztahu.

doplněno 24.06.18 19:27:

Nenápadně? Jen mezi řádky? Neblázněte! Co šestý smysl žen? ;)

izzy24
hodnocení

Nezlobte se, ale v mém textu není jediné slovo o podmínce či společné domácnosti. Dívky jsem se takto chtěl "nenápadně" zaptat abych věděl jak uvažuje a zda si mám dělat iluze či ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]