Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu slunecnicove pole na severní Moravě

Od: slunecnice* odpovědí: 5 změna:
Kde najdu slunecnicove pole na severní Moravě ci jizni Morave?
Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bydlím na jižní Moravě a slunečnicových polí je zde poměrně hodně. *nevi*Jde vám o nějaké konkrétní? Já vím o takových polích v okolí svého bydliště: když pojedete z Brna směrem na Mikulov, po cestě jich uvidíte dost. Určitě jsou ale i jinde. Navíc je asi hloupost jezdit kvůli tomu kdoví jak daleko...

mate*
hodnocení

0x

V Hodoníně u Kauflandu, ul Konečná.

floro*
hodnocení

0x

Na severní Morvě těžko. Slunečnice se seje nejvýše v okolí Brna. Potřebuje jisté podmínky k růstu, které na severní Moravě rozhodně mít nebude!

Pardon, ale píšete skutečné nesmysly. Já jsem viděla slunečnicová pole na nejrůznějších místech republiky.

Koneckonců, můžete se podívat i do této práce:

is.muni.cz/...

Zde cituji graf ze str. 42 (týkající se výnosu slunečnice podle jednotlivých krajů):

Kde najdu slunecnicove pole na severní Moravě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]