Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musí být ejakulace?

Od: anemari25 odpovědí: 10 změna:

Ahoj všem!

Chtěla bych se zeptat a to hlavně vás chlapů. S manželem jsem už 18let a milujeme se téměř každý den,ovšem stává se,že při milování nedochází u manžela pokaždé k ejakulaci. Myslíte,že je to normální? Je pro muže krásné milování i bez ejakulace? Děkuji všem,kdo mi odpoví,nebo vyjádří svůj názor.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pravděpodobně máte problém, protože ejakulace je vlastně vyvrcholením aktu. Může ale jít i o retrográdní ejakulaci, kdy dochází k výronu do nitra močového měchýře. Otázkou také je, zda po dlouholetém aktivním sexu stejných partnerů nedochází u muže k určitému snížení apetitu a při aktu již nedosahuje vyvrcholení...

anemari25
hodnocení

Děkuji za vaši odpověd.To jsem chtěla vědět.Když jsem se manžela ptala,jestli z toho něco měl i když k ejakulaci nedošlo,tak řekl,že se mu to líbilo a že nemusí pokaždé k tomu dojít,že i tak se mu to líbí.A já jsem si to chtěla potvrdit u ostatních chlapů,jestli,některý z vás má podobné zkušenosti

qwert*

Ano, manžel má pravdu.

mil®

Jo líbí, ale vrchol je prostě vrchol *smich*

hodnocení

1x

Mate ode me palec nahoru, po 18 letech skoro kazdy den, zavidim Vam *palec*. K veci, pri teto frekvenci bych v tom nevidel problem, delate to proste tak casto, ze se nestihaji tvorit nove telesne tekutiny. :) Na prozitku to asi v principu nic nemeni, mam ale zkusenost, ze po treba tydenni nebo delsi pauze je prozitek o mnoho silnejsi.

pt®

anemari, někteří muži ejakulaci dokonce dokáží vědomě ovládat, aby byli stále nabuzeni /což si myslím, že není přirozené/. Ale to zřejmě není případ Vašeho muže, ale je to tak, jak již zde kolegové popsali. PT /stařenka/

pb®
hodnocení

1x

Proc se na tohle nezeptate primo sveho muze? My si tedy doma o takovych vecech otevrene povidame a ten muj rika, ze nekdy ma orgasmus, ale bez ejakulace, to kdyz jsou souloze rychle za sebou nebo nekdy nevystrikne i vedome, da se to naucit. No a nekdy orgasmus nema vubec, treba kdyz je hodne unaven po narocnem dni (ma fyzicky velmi namahavou praci). Vsak co je na tom, chlapi maji neco namasturbovano, takze svoje telo znaji velmi dobre. A na moji otazku, jestli se mu stava, ze soulozi, ale nic z toho nema, rekl co je to za blbost, bud soulozim a libi se mi to,nebo nesoulozim a nelibi se mi to. Takze asi tak.

celp*
hodnocení

0x

Dejte si týden pauzu a uvidíte.

anemari25
hodnocení

Mě spíš zajímá,zda to pokaždé vám chlapům vystříkne.Ono to není pokaždé,že by to neměl,ale sem tam se to stává,že k ejakulaci nedojde.A to mě zajímí,zda to musí být pokaždé a když to není,jestli ten chlap z toho milování něco má.

Ano, občas se to stává, pokud na to chlap nezačne moc myslet, je to OK. Ono je to také o věku, který se vkrádá i do této lidstvem oblíbené činnosti... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]