Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

A vaše viróza?

Od: daniels* odpovědí: 6 změna:
Pěkný večer přeji,
máte osobní nebo od "jiných" osob zkušenosti s černým průjmem?
Dnes jsem po třech dnech bolesti břicha hlavně v levém podbříšku, vodnatým černým průjmem více jak 10x za den a objevením v něm hlenu byl nucen navštívit pohotovost kde mi bylo řečeno "dejte si černé uhlí, uvelebte na toaletě a vydržte řádí virózy".
Ze dveří jsem bez vyšetření a milého úsměvu doktorky se sestrou letěl jak namydlený blesk a to rovnou na wc abych se ji tam nepo****. Měl jste někdo takovou virózu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, je nutné docílit, aby jste se neodvodňoval, protože ta voda z vás odchází. Pokud udržíte v žaludku hořký čaj, vlažný, tak pít a pít.Pokud je k tomu teplota, tak to opravdu spíš vypadá na virozu, ale jak už jsem psala, pokud to do několika hodin ev. do rána nezačně ustávat a ev. se přidají další problémy, tak neváhat , vybavit se plenou / tu před ordinací na WC zahodíte / a prostě jet k doktorovi. Nežinýrovat se, je to lidské. Nemusí jít jen o virozu, může jít i o salmonelozu atd.Je třeba, aby někdo vyloučil závažnější záležitost a v případě prostého průjmu nasadil léky, které ho zastaví. je jich dost, ale jsou na předpis.

hodnocení

0x

Pokud je průjem podobný černému dehtu a velmi zapáchá, asi bych se spíš přikláněla k natrávené krvi. Bývá to při problémech se žaludečními vředy a dalšími , kdy se do trávicí soustavy dostává krev, ta se natráví do podoby černé kolomazi. Hlen spíš přísluší té střevní viroze, ale těžko hodnotit na dálku. Lékař asi měl alespoň prohlédnout břicho a informovat se na barvyu a vzhled stolice, případně uděat vyšetřní prstem do konečníku, aby barvu viděl na vlastní oči. Určitě bych nečekala, pokud se stav nezlepší během několika hodin, vyhledat znovu lékaře, popřípadě rovnou nemocnici. Přidají-li se další problémy jako mdloba, zvracení a další zavolat si záchranku. Je tam lékař a posoudí další.Hlavě se hodně zavodńujte, voda odchází a vy se odvodňujete.

daniels*
hodnocení

@delina - děkuji vám s obeznámením. Já se snažím odpočívat a vždy mi v levo u pupku dolů do podbřicha projede křeč a už letím, bohužel už ani neudržím a trocha mi vyteče do trenek než to stihnu (ještě, že mi je má kdo prat *smich*), pochybuji, že bych to stihl k doktorovi. Teplota mi taky kolísá tak vám nevím jestli se fakt posrat aby se na mě ta doktorka aspoň koukla.

hodnocení

0x

Okamžitě na interní ambulanci nejbližší nemocnice !

hodnocení

0x

Jednou mela vnučka silný průjem a bylo nám do telefonu řečeno, že to klidne může být zánet slepého střeva, že dr. musí vyšetřit bříško.

hodnocení

0x

Smekta, koupená v lékárně je to nejlepší na trhu. Je to vlastně jíl, který se rozmíchá ve vodě a ten vyčistí střeva stejně dobře jako živočišné uhlí. U toho uhlí není vidět v hovínku krev a také se špatně polyká. *palec*Banány pohladí střeva zpomalí peristaltiku střev.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]