Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matka si stěžuje, že jsem hubená

Od: alex* odpovědí: 6 změna:
Chtěla jsem být pro ana ale nebyla jsem a na hubnutí se vykašlala a jedla. Těd měřím 161 cm s váhou 43 kg. Je to snad problém? Tak proč si matka stěžuje že jsem hubená

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ano,je to problém.
Jsi hubená jako koza !
Až budeš mít jednou třeba dceru a ona bude odmítat jídlo a bude s tebou o tom vést věčné spory,
tak si vzpomeneš na sebe.
---
Děvče,MATKA je ten nejdražší klenot,který máme.
Jen ta jediná na celém světě by za nás dýchala.
Chápeš to?...

olinl
hodnocení

4x
Měla by si vážit okolo 55-56 kg. Nediv se, že má o Tebe mamina strach. Ta únava s tím jídlem souvisí-nedostatek energie, vitamínů, vápníku..

hodnocení

0x

Vaše máma Vás zná, my ne. Je hezké být štíhlá a zdravá. Nezahrávat si se zdravím, dodržovat životosprávu, hlídat si stravovací návyky. Pak máma nebude muset mít o Vás obavy v tomto směru.

doplněno 23.06.18 23:09:

A u lékaře jste byla? Ten by našel příčinu toho, proč ztrácíte na váze. Nechte se vyšetřit!

iz*
hodnocení

0x

Musela bys sem dát fotku postavy. Podle mne má matka pravdu, i podle mne jsi se 43 kg při 161 cm výšky hubená.

dthsrdjfn
hodnocení

0x

Jo, je to málo. Máš vůbec menstruaci s tak nízkou váhou? Škodíš sama sobě, matka má pravdu.

alex*
hodnocení

Škodím a i neškodím, a ano mns mám. Akorát jsem skoro každý den unavená.. Ale v poslední době ztrácím kg sama od sebe, jím jako vždycky ale kg se nedrží

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]