Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychická nemoc nebo poruch?

Od: paralizzard* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, jmenuji se Martin. Potřeboval bych poradit. O jakou psychickou nemoc nebo poruchu se jedná? Popis: Radost z cizí chyby a dušení vlastního bratra , vysmívání, "velké ego", vydávání divných zvuků.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Psychologové ani psychiatři nevyšetřují přes internet (ani sem pokud vím nechodí) a odpovědi laiků nijak nepomohou.

hodnocení

2x

Mohlo by se jednat o nějakou formu Autismu. Ale to opravdu jen hádám.

tiffany*
hodnocení

2x

Mohla by to být "jen" nevychovanost a drsnější puberta, ale jeho rodiče by se měli mít na pozoru a poradit se s lékařem, event. do poradny k psychologovi.

elko
hodnocení

1x

Tak toho onoho přinuťe jít k lékaři, nebo upozorněte jeho rodiče. Aby náhodou toho vlastního bratra doopravdy jednou neudusil.

hodnocení

0x
Martine,
existuje ohromné množství psychických poruch a nemocí.
Opravdu tady nikdo z nás ti neporadí.
A nepomůže,což je nabíledni.
---
Musíš vyhledat odbornou pomoc,tzn.,psychologa nebo raději psychiatra.
Neodkládej to prosím,
mohlo by to vygradovat do daleko horšího stavu !
paralizzard*
hodnocení

Jen musím upozornit ,že se nejedná o mě.

Upozornění nen prioritní pro dotaz.

Rady jsou stejné.

hodnocení

0x

Mohlo by se jednat i o schizofrenii, nemocný pak stále užívá léky, aby nikomu neublížil. Ale to je jedna možnost z tisíce, toto je první, co mne napadlo.

Já si jako první vzpomněla na tu sebestřednou kolegyni. Taky má radost, když někdo udělá chybu nebo se bouchne do ruky, protože ona chyby "nedělá". Dodává si tím seběvědomí.

hodnocení

0x

Podobně se chová naše nová 64 letá kolegyně, kromě těch vydávání divných zvuků. Že by to bylo v jejím věku drsnější pubertou...:-D Ještě nám každý den říká, jak jí všichni chlapi chtějí. Tak si jí poslechneme a pracujeme dál:-D. Protože kdoví, co budeme v jejím věku říkat my.

Já si myslím, že to v jejím věku říkat nebudu. Nemám po kom být taková. Je to povahou a geny taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]