Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo nějakou radu na to, jak se s někým rozejít civilizovanou cestou? Samozřejmě, že druhému ublížím tak jako tak, ale zejména pokud s protějškem chcete zůstat zadobře, jak šetrně sdělit, že chcete vztah ukončit? Zvolit upřímnost nebo nějakou výmluvu?
Dobrý den, volte upřímnost, což znamená nelhat i nevymlouvat se - a zároveň nemusíte říkat vše, co Vám na tom druhém vadí (on nemusí o sobě vědět vše negativní nebo si je toho vědom). Zdravím!
P.S. K hezkému rozchodu nepatří ani nadávky či násilí .
třeba takto...
...
Můj drahý příteli Pepo,
předem mého dopisu bych Ti chtěla popřát hodně pevného zdraví, to je to co je v životě důležité.
A nyní již přejděme k meritu věci.
Již delsí dobu si nerozumíme. Jistě jsi tóny jisté disharmonie v našem vztahu indikoval též.
Informuji Tě, že datem doručení tohoto dopisu náš vztah ukončuji.
Věci si z mého bytu odnes do XX.XX.2018. Křečka Karla, ke kterému jsi přilnul více než ke mě, Ti daruji.
Hodně sil a životní pohody a štěstí při hledání lepší partnerky, než jsem dokázala být já,
Tvá Karolína
Datum, podpis modrou tužkou
Na vědomí: Tvá maminka
Doručeno: doporučeným dopisem s dodejkou - do vlastních rukou
Pokud to nechcete na ihned, tak třeba snižujte frekvence schůzek, do každého společného programu šťourněte, nevyhýbejte se kritice, nějakou dobu to bude asi trvat, ale chytrá holka to pochopí a sama pak ukončí nebo se zeptá a je na místě si to vyjasnit. Jde o to, jak dlouhý byl vztah, co máte např společné atd. jinak se rozchází dvojice po 2 měsících chození a jinak po 3 letech.
delina. Většinou máš velice dobré odpovědi, ale tentokrát . Tazatel se chce rozejít pokud možno v dobrém, aby jednou, až rozchod přebolí, mohl s tou dotyčnou dál kamarádit. Tohle co Ty navrhuješ, to je ale prasárna. Chodit na schůzku s tím, že do druhého budu rejsnit
? Na to teda musí být velice dobrý žaludek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.