Nejste přihlášen/a.
Mohlo to začít jako potničky, což tak i vypadá, ale zdá se, že nynější léčba tomu vůbec nesvědčí a že už došlo i k napatrnému zinfikování- možná škrábáním. Puchýřky jsou podlité vodou. V každém případě to vypadá jako nějaký ekzém nebo i alergie/ prací prášek, umělé vlákno atd/, i když je divné, že na to kortikoidy nezabírají.V každém případě je nutné jít na kožní, než do toho dostanete pořádnou infekci a skončí to růží nebo flegmonou. Nečekat, není na co.Pokud se to horší, a to se tedy horší, šup ke kožnímu a rovnou na akutno. Nenechat se odbýt a nechat se objednat za 2 měsíce. Prostě mám zapálenou vyrážku, chce to doktora.
Zřejmě nosíte v těhle hicech neprodyšné ponožky,silonky a neprodyšné boty.Byla jste na kožním?Masti s kortikoidy se používají pouze omezenou dobu,to asi víte.Kupte si antibakterialní mýdlo.Každopádně určitě běžte k lékaři.
kortikoidy bych nedoporučoval - spíš nechat dýchat. Nejsou to potničky? Nemáte silonové ponožky?
I když radši bych šel k lékaři...
Ta kortikoidavá mast, to není dobrý nápad! Nejen pro své složení plné hormonů, ale kůže pak nesmí přijít na slunce. Kortikoidy dovedou zakrýt původce, ale nevyléčí. Já bych to umyla mýdlem, vyčistila lihem, třeba Alpou a namazala něčím, co bych koupila v lékárně a co mi doporučila lékárnice. Chápu, že u kožního jsou dlouhé čekací lhůty. .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.