Nejste přihlášen/a.
letíme semka...sluneční pobřeží...vše je predplacené...Co mě tam vše asi ceká.. víte?![]()
Tak trochu OT. Pokud by někoho zajímaly nějaké zajímavosti uvnitř Bulharska, tak jsem dostal tip na průsmyk Shipka, silnice která jím vede, je pravá horská silnice se spoustou zatáček a vede přes kopec Shipka s vyhlídkou. No a při prohlížení tamní turistické mapy, jsem si všiml téhle vlakové trati: Začátek je tady: 42.6190781N, 25.6460756E, Konec je tady: 42.9490489N, 25.4355169E .
Tímhle vláčkem bych se chtěl svézt. Koho zajímají tyhle vlakové horské dráhy, podle mě to je lahůdka.
Tak jen k tomu vláčku. Je to elektrifikované, je to trať Veliko Tarnovo-Kazanlak-Stara Zagora. A cesta trvá asi dvě hodiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.