Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena Bulharsko - Buragas co tam?

Od: sinatra75 odpovědí: 7 změna:

letíme semka...sluneční pobřeží...vše je predplacené...Co mě tam vše asi ceká.. víte?:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Moře, sluníčko, teplo, lodě s bílými plachtami, hukot příboje, když bude štěstí, tak i pořádné vlny, mušličky, pláže, vynikající bílý chléb, rajčata, papriky, okurky, zmrzlina a jogurty ...

rqts

Ten chleba je extralevný a chutná asi jako pražská veka :Q

nikdo*
hodnocení

2x

Tak trochu OT. Pokud by někoho zajímaly nějaké zajímavosti uvnitř Bulharska, tak jsem dostal tip na průsmyk Shipka, silnice která jím vede, je pravá horská silnice se spoustou zatáček a vede přes kopec Shipka s vyhlídkou. No a při prohlížení tamní turistické mapy, jsem si všiml téhle vlakové trati: Začátek je tady: 42.6190781N, 25.6460756E, Konec je tady: 42.9490489N, 25.4355169E .

Tímhle vláčkem bych se chtěl svézt. Koho zajímají tyhle vlakové horské dráhy, podle mě to je lahůdka.

doplněno 29.06.18 21:53:

Tak jen k tomu vláčku. Je to elektrifikované, je to trať Veliko Tarnovo-Kazanlak-Stara Zagora. A cesta trvá asi dvě hodiny.

hodnocení

0x

to co napsala pohanka přede mnou vedle slunečního pobřeží je krásné starobylé město Nesebar vyplatí se tam podívat

Za mě teda Nesebar celkem zklamání. Spíš než historické městečko je to tržiště.

hodnocení

0x

Výlet lodí do Sozopolu.Paráda.

liska5
hodnocení

0x

Burgas se mi zrovna tolik nelíbil. Taky asi proto, že jsme měli k moři asi 20 min chůze. Je to ale dávno, určitě se to tam změnilo .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]