Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopravní situace v Brně

Od: lal odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

ve čtvrtek jedu do centra Brna autem a vůbec neznám dopravní situaci v tom městě. Měla bych tama projíždět kolem 5:30 - 6:30, nevíte někdo, jestli se už v té době tvoří kolony a zácpy, někdo z Brna, nebo kdo tama často projíždí, kdo má zkušenosti? Díky za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, jsem z Brna, největší kolony registruji spíš okolo 15:00 do 18 hod. Ale být vámi vyjedu se značnou rezervou, protože zácpy mohou přetrvat.

lal
hodnocení

No mám dvě hodiny rezervu, vyjíždím ve tři hodiny ráno, cesta by měla trvat dvě hodiny a půl, tak jak moc je to ted v Brně krizové. Díky za reakci.

au1
hodnocení

0x
kudy pojedete? takhle brzo se snad netvori vetsi kolony nikde, az tak po 7 to zacina na velkym mestskym okruhu - zabovreska, tomkovo namesti, zidenice...

hodnocení

0x

Aktuálně je spíše problém dostat se k Brnu samotnému... od jakého města jedete? 2,5hod - to chcete z Prahy? Pojedete po dálnici nebo mimo?

V Brně jsou kolony jak zaznělo RÁNO 7-9 hod, pak odpoledne 15-18 hod. Ale třeba dnes jsem do Brna jel 2 hodiny místo 30ti minut - Slavkov u Brna má semafor a kyvadlově pouští jedním pruhem, kde jsou běžně pruhy 3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]