Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Badoo navstevnici

Od: marton odpovědí: 7 změna:
Ahoj vsem, je tady nekdo registrovany na badoo? Pokud si zobrazim neci profil a registrovany nejsem, uvidi dotycny moji navstevu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Pochybuji. Neumím si představit, jak by bylo možné identifikovat návštěvu neregistrovaného a nepřihlášeného uživatele.

jaaa

třeba podle IP adresy, jako to ostatně funguje i tady

iz*

@Jasa, lidé se obvykle přihlašují svým uživatelským jménem (nebo e-mailem) a heslem. Nikoliv IP adresou, kterou může poskytovatel připojení k internetu měnit.

Navíc by - jestli se nemýlím - museli dát souhlas k používání (ukládání) cookies. Ten, kdo (např. já) nemá cokkies povolena automaticky, by musel každý web odsouhlasit nebo odmítnout.

marton
hodnocení

No treba by se to automaticky spojilo s facebookem.
iz*

"Automaticky" se nic nespojí, spojení vždy někdo (návštěvník) musí povolit. Navíc ani Facebook nezobrazí, kdo čí profil navštívil. A kromě toho by mělo stačit se z FB odhlásit.

marton
hodnocení

No ale z facebooku se bezne neodhlasuju, mam ho na mobilu jako aplikaci. Takze mi jde o to, aby si z nej treba badoo nestahlo jmeno a nezobrazilo ho dotycnemu.
iz*

@Marton, sociální sítě přenesou všechno, co jim přenést povolíte. Je to jenom na Vás.

Nechcete-li, aby sítě něco sdílely, zrušte povolení v jejich nastavení, odhlaste se od nich a teprve potem jděte na jiný web. Přihlašte se k nim jenom v okamžiku, kdy tam chcete komunikovat, něco sdílet apod. a hned potom se zase odhlašte (speciálně Facebook toho sleduje hodně → četla jsem, že i v okamžiku odhlášení.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]