Nejste přihlášen/a.
obě odpovědi nademnou jsou mazané Ale trochu bych to udělal, a dříve i skutečně udělal, jinač.
Šel bych s ní schválně trasu kolem zlatníka a zadíval se do výlohy. Tehdy jsme stáli před zlatníkem před pokladnama v Albertu. Lízali jsme nanuk. A tehdy jsem se zeptal "a nechceš taky takový nějaký prstýnek?". Úplně jsem jí tím překvapil a ještě si vybrala, který se jí líbil Nebyl to tehdá snubní, jen normální zlatý. A ještě ji ten prstýnek na počkání zmenšil na její prst. A protože se ženit nechci(nepovažuji to za nutnost, pokud s někým být chci. A byly jsme tehdy spolu asi 10let.), a ona to ví, tak jsem nás nejvíce pobavil a ji ještě potěšil, když jsem se ji zeptat při předání po zaplacení "necháš si mě?" (namísto "vezmeš si mě?")
)
Z obvodu (vezmi laškovně nitku, obtoč, ve skrytu pak změř!), a poté poděl pí (3.14): kruh.wikina.cz/... Také podle čísla rukavic, ale jak bez změření nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.