Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocit ubytku vlasů, objednání k lékaři

Od: lukalp odpovědí: 1 změna:

Přeji Vám všem hezký den, mám pocit, že mi ubývají vlasy. Že mám tzv. "kouty". Samozřejmě vlasy nevypadnou z noci na ráno a tak mám tak trošku problém posoudit co je a co není normální. Eventuelně, jestli to mám řešit. Ani jsem netušil jak, nějaké zázračné šampony moc nechci, raději chci názor odborníka. Na internetu jsem našel, že to řeší dermatolog. Chci se k němu tedy objednat, ale nechci vypadat jako blázen. Prostě, když má někdo na hlavě kolečko a prosvítá mu hlava tak ano, je něco špatně a není sporu. Ale co mu mám říci já? Jsou kouty normální jev ve 26letech? Je to k řešení?

Plešatění a toho, že bych byl bez vlasů se přímo panicky děsím, vypadal bych bez vlasů jako blbec... proto to tak řeším.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rafn
hodnocení

0x

Dermatolog zjistí příčinu a možná doporučí zlepšit stravu, ptejte se na vlasová séra a zábaly, pozdní řešení dost leze do peněz. (Ať tady nebo jinde fashion-man.wz.cz/... Pojišťovna nehradí kosmetické zásahy.) (Než pánská trvalá lepší nic, ale to nebude váš případ ;).)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]