Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zjistila jsem po obdrženém e-mailu, že mi bude zasláno zboží od firmy provea, aniž bych si to já sama objednala. Okamžitě, jak jsem zjistila tuto skutečnost, odepisovala jsem na mail, který byl uveden v příjmu (vítejte ve společnosti provea atd atd...) Nicméně mi bylo řečeno, že objednávka je závazná a nelze ji zrušit. Údajně mohu odesílání zboží přes internet zrušit, ale když jsem procházela stížnosti na tuto firmu na internetu, tak všichni psali, že jim chodí upomínky na zaplacení něčeho, co si neobjednali. Ráda bych věděla, zda-li to, co mi přijde mohu převzít a nebo poslat zpět? Nebo počkat, až přijde druhá zásilka a tu ani nepřebírat? Nehrozí mi žádné postihy? Zatím mi nic nepřišlo, protože mail mi přišel asi po tom, co mou adresu někdo použil. Když nebudu na zásilky reagovat a nechám je ležet na poště s tím, že o to nemám zájem, budou mě bombardovat dlouho?
Obč. zák. § 53
(9) Pokytuje-li dodavatel plnění spotřebiteli bez objednávky, není spotřebitel povinen dodavateli jeho plnění vrátit ani jej o tom vyrozumět.
Tzn. pokud jste si nic neobjednala, nejste povinna si balíček převzít ani ho vracet. Ale také ho můžete převzít bez jakýchkoliv postihů.
Dobrý den. Taktéž mi stále chodí od této firmy složenky. Nic sem si neodjednala a ani nic nepřevzala.. Snad to nepůjde výš. Nevím co s tím
Dobrý večer,
ve čtvrtek jsem ve schránce našla stejné překvapení od firmy Provea. Aniž bych cokoliv objednávala, přišel balík s prádlem, složenkou a oznámením o další zásilce. Obratem jsem balík odnesla na poštu a na e-mailovou adresu napsala, že o žádné členství a ani zásilky nestojím. Obratem mi přišla odpověď, že ruší mé členství v klubu Miriale. Doufám, že tím věc bude opravdu vyřešená.
Teď tu čtu podobné zkušenosti na internetu a jsou tu zajímavé odpovědi:
Co se týče zboží zaslaného firmou Provea: dle našich platných zákonů si takové zboží smíte ponechat. Firma má smůlu, nemá nejmenší nárok po vás požadovat zaplacení. Rozhodně nemáte povinnost zboží dodané bez objednání vracet či o tom dokonce předmětnou firmu informovat (§ 53 odst. 9 Občanského zákoníku). Zákon výslovně zakazuje formu prodeje, kdy se spotřebitel zaváže odebírat předem neurčené zboží (chybí přesně uvedené údaje včetně ceny) do doby, než odběr výslovně zruší (§ 53 odst. 4 písm. c a d tamtéž). V případě soudu doporučuji domluvit se se zaměstnavatelem, aby vám počítal chybějící hodiny, a potom je požadovat proplacené (i s úroky) od žalující strany.
Dost mě vytáčí jejich drzost a oprsklost, kterou si rozhodně nenechávejte líbit.
Přeji hezký večer. Hanka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.