Nejste přihlášen/a.
Jsem milovník starých hudebních MC SUPRAPHON kazet ze 70. a 80. let... které internetové bazary či e-shopy nabízející toto 30 a více let staré zboží byste doporučili? Díky
ano, nejen vinylové desky, vrací se i MC origoš kazety 30 a více let staré, mají dolby system, jsou nahrány kvalitně a nedám na ně dopustit, žádné mp3 a podobné laskominy, jedině kazety, mám jich stovky, stále rozšiřuju sbírku, ale sbazar i bazos.cz už jsem navštívil i nakoupil...
Nevíte o někom, kdo prodává a má velký výběr orig. MC? Nebo někde antikvariát, bazary apod.? Díky
Když se dívám na ceny nahraných MC...a čistých nových MC, tak koukám, že jsem nevědomky investoval správně. To je lepší než investice do zlata. Kazety jsou nyní o mnoho procent (desítek procent) dražší, než v době jejich největší slávy.
Za 1ks Sony HF60 100kč? Tak to ještě do konce života možná budu milionářem..mám dost prázdných a kvalitativně daleko lepších kazet a dokonce 90min...
Nejlépe asi burzy a bleší trhy, které máš v dosahu. Tam se někdy najdou opravdové poklady. Taky tu mám hromadu kazet, jednou nahraných. Možná i pár originálů, ale dneska už to nemám ani na čem přehrát. Zatím je mi líto je vyhodit, ale jednou na to určitě dojde. Pokud mám čas a chci si něco poslechnout, tak je jednodušší si to najít na YT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.