Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám při souloži dělat já?

Od: yellow* odpovědí: 11 změna:
eh, moje otázka se vám možná bude zdát divná, snad i stupidní *smich*, ale já bych opravdu moc ocenila vaši odpověď - a to odpověď bez legrace. CO MA DĚLAT PŘI SEXU ŽENA? Mám na mysli, jak se u toho má"POHYBOVAT", aby byl partner spokojenej, popřípadě aby to oběma bylo příjemnější? Je mi sedmnáct a jsem skutečně trapnej začátečník, prosím o radu -"návod"od vás, co"už víte, co děláte"*frajer*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mugi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
to nelze vseobecne rici, neb kazdy ma rad neco jineho. To musi clovek prozivat a ziskat zkusenosti a schopnosti se vcitit do partnera. Je tu jeste otazka, jaky sex je minen (zda je to sex z lasky...)
25gowron*
tak se podivej na nake P a inspiruj se ...

petrana*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,
já bych to takhle neřešila. Nakonec to může dopadnout tak, že budeš přemýšlet jestli to a to děláš dobře a nebudeš z toho nic mít. Z vlastní zkušenosti nedoporučuji ani to P *stop*(ze stejného důvodu)
Ono si tvé tělo opravdu řekne samo co a jak. Pokud se jedná o partnera...ten si buď také řekne sám a nebo...eh, si poradí bez mluvení;)*hi*.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
to jsou rady... tak ja dam uplne z jinehou soudku: vypni! nemysli na nic a oddej se pocitům. to by mělo bohatě stačit. ;)

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mslím si , že tělo si řekne samo. *pusa*

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Sex musíš sama chtít a být na něj naladěna. Nepřipravuj se na něj tak, že si naplánuješ: dneska se to stane... Když k sobě cítíte přitažlivost, žádost přijde v pravou chvíli a budou vhodné podmínky, budeš sama vědět, co dělat... Při milování opravdu nemysli na to, jak se máš pohybovat. Zavři třeba oči, můžeš tak daleko lépe cítit blízkost partnera, pohyb jeho rukou po Tvém těle, ten pocit, jak Tě to všechno vzrušuje... Nech se unášet krásnými myšlenkami a příjemnými pocity, které se v Tobě probudily. Tělo si opravdu řekne, co chce. Sama pocítíš, co je Ti příjemné, co ne, co je Ti ještě příjemnější a co Tě vzrušuje. Když to zjistíš, sama pak veď znovu partnera tak, aby se ty krásné pocity opakovaly. Klidně veď jeho ruce, i jeho to bude vzrušovat, protože co vzrušuje ženu, působí tak i na muže. Když nebudeš při milování myslet na to, co máš dělat, ale budeš ho prožívat všemi svými smysly a plně se mu oddáš, budeš se sama chtít svého milovaného dotýkat všude, kde Tě napadne. Věř tomu, že partner bude prožívat totéž co Ty. Navíc muži to mají v sexu daleko jednodušší, nemusíš se bát, že by se mu to nelíbilo, protože se neumíš pohybovat. Pokud Tě má rád, určitě mu nevadí, že jsi začátečník. Možná je mu to daleko příjemnější a spíše to ocení .

honzek11*

nemysli na to vychutnej si to co ti k tomu mame rict!

Tady us neni co *srdce* .

Ja si myslim ze ty si poradis:

A nebo proste improvizuj *cert*

zvědavá
hodnocení

0x

Yellow, nezapomeň nám prosím říci, jaké to bylo a zda Ti konzultanti trošku pomohli. Myslím, že Šťastná tě musela uklidnit i poučit. Díky a hodně štěstí!

yenda*
hodnocení

0x

Je to velice individuální. Každý preferuje něco jiného. Někdo rád partnerku zcela ovládá, jiný má rád, když je partnerka aktivnější, někdo chce partnerku přímo dominantní. Někteří vyžadují tmu, jiní při milování hrají různé hry a role.

Povídejte si spolu, co se tomu druhému líbí, co by si přál a pak se podle toho řiďte. To je na sexu to krásné, že je pokaždé jiný.

Lehké "P" není na škodu, ale s tvrdým "P" bych zatím nespěchal. Je to přece jenom film a ne všechno, co tam uvidíte, je ve skutečnosti takové.

janekkrat*
hodnocení

0x
nejjednodušší odpověd zní: roztáhnout nohy. Nikde není žádný návod, co máš dělat poznáš sama.

hodnocení

0x
Di do toho s plnym nasazenim a ostatní příde samo,pokud bude dobrá spolupráce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]