Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Arian invest

Od: daisy535® odpovědí: 10 změna:
Zdravím, máte někdo zkušenost s touto firmou Arian invest? Prý zaplatí exekuce za Vás a Vy jim následně budete pravidelně splácet dluh s úrokem 7%. Určitě mají tyto společnosti nějaký háček apod...nebo se jim dá věřit. Chci být opatrná. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1478593
hodnocení

2x

Nevidím tam žádný háček. Ano půjčí vám bez ručitele, bez prokazování příjmů, bez nahlížení do registrů, ručíte zástavou (v případě dluhů které dospěly do exekuce nejspíš nemovitostí). Možná si ještě naúčtují nějaké poplatky za vyplacení exekuce atd. Ale pokud nemáte příjmy které by vám stačily na splácení dluhu i s úroky, což asi nemáte když to dospělo až k exekuci, tak nechápu jak to chcete vyřešit další půjčkou kterou budete muset zase splácet i s úroky, jinak to dospěje zase jen k exekuci nebo propadnutí zástavy.

hodnocení

Úrok mi nabídli 7%. Je to o tom, že nejsem schopna splatit exekuci naráz, ale jsem schopna splácet 5000 Kč, na kterých jsme se domluvili. Mě zajímá hlavně, jestli s nimi má někdo zkušenost nebo s podobným řešením exekuce. Ano, ručila bych nemovitostí, ale nemovitost byla v plánu k prodeji a to teď momentálně nemohu. Chtěla jsem to vyřešit tak, že s nimi uzavřu smlouvu a budu jim splácet 5tis. Mezitím dám nemovitost k prodeji, a až se prodá, tak jim ihned doplatím dlužnou částku a budu zase bezdlužná.
Myslíte, že je to dobré řešení?
Já se hlavně bojím, abych nenaletěla podvodníkům a nepřišla úplně o vše. Proto se ptám zde.
jjirka

Já vidím problém v jedné věci:vy jim budete ručit té firmě tou nemovitostí,kterou chcete prodat a z prodeje zaplatit dluhy.Jenže to s tím ten zástavní věřitel musí souhlasit a jestliže to je špatná firma-což asi bude-tak mě teď napadá asi 10 způsobů,jak to udělat, aby se to neprodalo i když bude třeba naoko spolupracovat,tak bude klást překážky,kdy případný kupující dostane strach,aby nenaletěl a od koupi vždy uteče.Ve smlouvě jsou zajisté pokuty a penále za to či ono a na to se obvykle hraje.Nikdy nemůžete zástav.věřitele dotlačit k nějaké výraznější spolupráci,když nebude chtít.On prostě řekne:sejmu zástavu jakmile bude dluh uhrazen dle smlouvy.A víc nemusí dělat.Takže zvažovat a být opatrný.

hodnocení

Zatím jsem nic nepodepsala. Smlouvu chci vzít napřed k advokátovi. Já jim narovinu sdělila své řešení a ústně mi sdělili, že to není problém. Ale říci mi můžou cokoliv...důležitá je smlouva.
Neznáte popřípadě jinou společnost, která je ověřená? Právě mě zaráží, že jsem nenašla ani recenze apod. Takže chci být opatrná. Jde mi o to, abych mohla prodat sama nemovitost a následně ihned vyplatit dlužnou částku té společnosti a být bezdlužná. Mě v této situaci nenapadá jiné řešení. Nemám s tímto zkušenosti. Dostala jsem se do této situace poprvé.

iz*
hodnocení

2x

Já radím opatrnost, opatrnost a ještě jednou opatrnost.

Ke společnosti se mi nepodařilo najít žádné reference, což mi - vzhledem k tomu, že by měla být na trhu už tři roky - přijde neuvěřitelné.

Podobné společnosti nevydělávají na 7 = úrocích. Obvykle mají zálusk na "nemovitost za babku".

Máte od nich nějaké písemnosti - návrh smlouvy apod.? Na jejich webu jsem nic nenašla.

hodnocení

Smlouvu mi mají přinést tento týden. Chci ji vzít k advokátce, abych nepodepsala nějakou hloupost a nakonec neostrouhala.
O to mi právě jde...nenašla jsem jedinou recenzi, proto jsem se ptala zde, jestli má někdo nějakou zkušenost.
Popřípadě prosím o doporučení jiné společnosti.

zdenekvobik
hodnocení

2x
Nic od nich neberte lhari a zloději
hodnocení

Nešla jsem do toho. Přinesly dva borci smlouvu a četli ji...bylo tam hodně háčků a tvrdili, že to se mě netýká . Na otázku, proč to tam je, když se mě to netýká jsem dostala odpověď, že prý mě vezmou k jejich advokátovi. Řekla jsem, že nechci, ať mi smlouvu půjčí a já si jí projdu se svým advokátem a hned se začali kroutit, že mi ji nepůjčí. Tak sem oba vyprovodila.
Jsem ráda, že jsem nenalítla.
Jsou to lichváři!

zdenekvobik
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

eee

nebrat, nebrat, nebrat, podvodníci,velký pozor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]