Nejste přihlášen/a.
Přestupek proti soužití sděli kdo? Sousedi či MP? Zavřením něčeho jste nemohla toto spáchat. Nikdo z nás nepoznáme, zdali opravdu škodí Vám a Vaší dceři nějaké větrání ze sklepa. Pediatrička, nebo někdo jiný dělal nějaký rozbor vzduch? Vy se ptáte a divíte se, že "Už si ani nesmím vyvětrat ve vlastním domě.", přitom sousedům bráníte ve větrání.
Je třeba jednat se sousedy, zdali lze větrat jina a jinudy, popřípadě jen v určitý čas.
Máte pravdu, nepochopil jsem vše, co jste (ne)sdělila. Páč když jste vlastníkem domu, tak koho se musíte ptát? Pokud jste spoluvlastník, což neuvádíte, tak se musíte dohodnout.
A pak je ještě spousta možností na postup, ale určitě není paušální, ale individuální, v konkrétní situaci, kterou my neznáme, jen víme co sdělujete nepřesně Vy.
@daisy535 - MP mi sdelil, ze jsem porusila vyhlasku o obcanskem souziti tim, ze vetram vecer po 22:00.
Přesně takhle? Porušila "pouhým" větráním? Spíš se mi zdá, že ty sousedské vztahy nebudou nejlepší a MP postupovala podle:
Z. č. 251/2016 Sb., § 7 Přestupky proti občanskému soužití
(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že
c) úmyslně naruší občanské soužití tak, že
3. se vůči jinému dopustí schválnosti
Pořád mám dojem, že říkáte jen to, co chcete. Ta MP by asi nevyjela jen kvůli tomu, že jste zavřela dveře od sklepa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.