Nějak mě přestalo bavit někam chodit a jediný co chci dělat je se učit buď nějaký jazyk a nebo cokoliv formou čtení. A tenhle měsíc fakt nedělám nic jinýho, jenom takhle drepim doma. Trochu mi přijde, že tím ztrácím přátele... Ale mně se nějak nikam už nechce chodit. Jen když tam jde třeba víc lidí, nebo je to zajímavá akce. A hlavně když už někam jdu, tak prostě potřebuju potom zůstat aspoň den sama... Mamce to přijde zvláštní, ale já se cítím dobře. A to jsem dřív chodila mezi lidi pořád, denno denně... Spíš mi přijde, že už si ani s nějakými lidmi nemám co moc říct...
Kolik je vám let?: Chodíte do školy, studujete, pracujete?
doplněno 17.06.18 17:08:
Tohleto období je obtížné pro mladé lidi i pro jejich rodiče. Návaly hormonů a změy v náladách, sebevědomí, potřebu být sám, hledání svého místa ve světě i když je tělo dospělého člověka. Takhle vypadá puberta. Přeji ti, ať ji přežiješ ve zdraví a s tebou i ti, kdo tě milují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.