Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmy v ruštině s cz tit. o 2.světové

Od: jooo odpovědí: 5 změna:
Neznate nějaký dobrý film, který je v ruštině s cz tit. (Abych si procvicila rustinu) a třeba s tematikou 2.světové valky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Úžasný film

zde

doplněno 17.06.18 14:09:

nebo

tady.

doplněno 17.06.18 16:50:

A všechny filmy, které natáčel Sergej Bondarčuk.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám seriál. Pokud si vzpomínám, bylo toho 12 dílů po hodině. používal jsem ho k náslechu ruštiny před zkouškama. Jmenoval se Apostol nebo podobně. Dá se najít i na youtube.

jooo
hodnocení

A jsou k tomu cz tit.?

liska5
hodnocení

0x

Májové hvězdy /Majskie zvjozdy/. Na tom jsme kdysi byli se školou. Ten bude česko-ruský. Pak velkofilm Velká vlastenecká. Mně se ale nejvíc líbí ruští klasici. Počínaje Oněginem, přes nějaké ty Revizory po Vojnu a mír. Jeden film myslím Sergeje Michalkova, se mi moc líbil. Až si vzpomenu, napíšu.

liska5

Tak to byl film jeho syna Nikity Michalkova - Unaveni sluncem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]