Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uznávaní hypotéky s příjmy za 3 měsíce

Od: spats* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Momentálně řeším různé druhy hypotéky na byt, všude kde jsem momentálně byl chtěli vždy prokázat 12 měsíční pravidelný čistý příjem, slyšel jsem o možnosti u některých bank ze lze uznat jen tři měsíční čistý příjem. Jedná se mi o to že momentálně v rámci firmy mám změnu pozice kde mám vyšší čistý příjem poslední dva měsíce to znamená případě prokazování tříměsíční čisté mzdy dosáhnu na vyšší možný hypotečníí úvěr. Samozřejmě jsem si vědom ohledně různých Hypoteční sazeb a různého druhu financování.
Napadlo mě se zde zeptat zda nema někdo podobne zkušenosti s tímto druhem prokazování příjmu na 3 měsíce, beru to jen jako další možnost získávání informací .
Dekuji
Děkuji za pripadne rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Běžně se průměrná mzda počítá za 3 měsíce - mluvím o klasickém potvrzení ze mzdovky. Pokud chce banka vysloveně za celý rok, nic s tím nenaděláte. Po nás kdysi Kb chtěla potvrzení z účtárny a zcela nepochopitelně i výpisy z účtu, že tam ty peníze opravdu chodí. Takže je vidět, že banka může mít i poněkud specifické požadavky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]