Nejste přihlášen/a.
On se vůči Vám chová jako hulvát a neomalenec a Vy si to necháváte líbit! Divím se, že se takového chlapa pořád držíte zuby - nehty. Ale je to Váš život. Poradit si stejně nenecháte a jaký na to máme názor my, není vůbec podstatné!
Jedubabičko - nic se neděje. Ničemu to nevadí
Upřímě,je to dost nestandartní.tohle bych chápala u dlouhodobých párů,starších,kde je vzájemná opora,pochopení,tudíž i minulost je vyřešena a není důvod žárlit nebo pochybovat.
Pokud jste mladí,přijde mě to divné a žárlivost je na místě.Ovšem do vašeho vztahu nevidíme,nevíme jaký vztah je,jak moc si rozumíte ,či máte problémy atd.Tohle si budete muset vyřešit sama,vyhodnotit svůj vztah.
Já zažila vztah,kde jsem byla žárlivá až hysterická.Svou bývalou mi neustále podsouval a stejně tak mě ujišťoval,že chceme být spolu.Jasně že vztah skončil,ale kdybych to utla už při prvních zmínkách o bývalé,ušetřila bych si plno trápení a podezírání...ale znám i páry,kde se v poho kamarádí s bývalýma a fakt za tím víc není,jsou dobří přátelé.
hmmmvíra,že se chlap změní je sice romantická,ale slepá.Pokud má žena představy,které se neslučují s chováním chlapa,tak by měla prchnout a včas! ...taky jsem udržovala vztahy i když jsme se k sobě nehodili,nechtěla jsem být ta co rozbíjí vztah,neumí být tolerantní.Pořád jsem slyšela kecy" každý je nějaký,s tím se dá žít,zvykneš si,každý má něco..." ale kdybych se dál řídila těmihle pořekadly,tak nikdy nemám děti a supr chlapa.Jen bych pořád ustupovala,zvykala si a nervovala se.Na to se mám moc ráda,tak se mějte taky ráda a vyhodnoťte si svůj vztah.
Ale no tak. Vy jste mentálně někde úplně jinde a přítel též. Jemu dělá dobře, že má o 15 let mladší.
Ale Vy byste měla správně sbírat zkušenosti s přiměřeně starším chlapcem /k Vašemu věku/.
Nyní jste uvykla věkem staršímu muži a něčemu lepšímu, a těžko se budete vracet k naivnímu mladíčkovi, se kterým budete mít všechno poprvé. Učit se sžívat, objevovat nové věci okolo lásky, plánovat budoucnost.
Vy jste naskočila do rozjetého vlaku k opotřebovanému frajerovi a nějak dojedete. A to, že ho předěláte, nebo se změní kvůli Vám, si jenom mažete sama med okolo pusy. Nevěříte tomu sama a nějaké vyhrožování, že od něj odejdete a už Vás neuvidí? Podle toho, co jste napsala, toho zatím nejste schopna. Je lepší mlčet, než zbytečně říkat věci, které nesplníte.
Nj, asi to byla mimořádná akce, koncert, jaký se jen tak nezažije, když jste ty lístky kupovala už k Vánocům... No a on si prostě vzpomněl, že jeho bývalá přítelkyně má tu skupinu taky ráda, zkontaktovali se a vyšlo z toho, že ona asi nemá jak jinak se tam dostat, tak jí prostě nabídl, že se sveze s vámi dvěma. Asi to bylo narychlo, protože vám to nestačil říci, no ale i kdyby stačil, nejspíš byste měla "připomínky" a možná byste nesouhlasila. Tak jako tak to opravdu není příjemná situace, ale nemusí to znamenat vůbec nic. Možná ocenil i vaši toleranci, ale přece jenom, asi by bylo lepší mu říci, co cítíte, a zapnout aspoň úplně malou kontrolku. A na druhou stranu, že by jeden jediný koncert dokázal nabourat jinak zřejmě dobrý vztah, tak "hrozné" to taky asi nebude. Netlačte na pilu, mohla byste ublížit hlavně sobě.
@albi - prisly hádky,ukazalo se to,proc tak krasny muz ve svem veku nema rodinu,partnerku,...chyby ma a je jich hodne,kolikrat si rikam a ptam se sama sebe proc s nim sem,ze mam na lepsiho
Podívejte se poradte.cz/...
Kapko, omlouvám se - přehlédla jsem odkaz
Tenhle problém přece není jednorázový. Už jste tady řešila a nevyřešila poradte.cz/... To co jste řešila a řešíte teď, to přece není vztah. To je pouze zájem jedné strany. Z vaší. Z deuhé strany není ani iniciativa, ani odezva. Vy to sama víte, tak proč jste tak překvapená? Přestaňte řešit a odejděte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.