Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trable s přítelem

Od: albi odpovědí: 15 změna:
Ahoj vsem,mozna sem naivni a podezirava,ale nemůžu si pomoct a musim se sverit. Vcera sme jeli s pritelem na jednu akci,na kterou ode me dostal listky k Vánocům(dostal dva samozrejme,jeden pro neho a jeden at si da komu chce-a on ho dal mne,ackoli sem nechtela,doufala sem,ze si akci uzijete s nejakym kamaradem,kteremu by se to libilo určitě vic nez me(jednalo se o koncert,zrovna muj salek kávy to nebyl,ale budiz,chtel abych jela s nim,tak co bych pro nej neudělala). Zacala sem se docela i tesit,ovsem kdyz me s hodinovym zpozdenim vyzvedl,nastal sok. Vlezu do auta a zezadu se ozve ,,ahoj".vydesim se,otočím se a tam jeho byvala přítelkyně(jako vazne?)sakra kde to ziju? Koncert sme si měli uzit sami ve dvou a ne jako tepla trojka, chlap se současnou a byvalou pritelkyni. Byla sem hrozně smutna,a akci si vubec neuzila...mozna sem jen zarliva,ale jak si spolu rozumeli,meli stejne tema,ona(nebudu psat jméno)je moc fajn,ale stejne..neprijde mi to normální..jaky je vas názor? Sem jen zarliva hysterka? Jak byste zareagovali vy?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

On se vůči Vám chová jako hulvát a neomalenec a Vy si to necháváte líbit! Divím se, že se takového chlapa pořád držíte zuby - nehty. Ale je to Váš život. Poradit si stejně nenecháte a jaký na to máme názor my, není vůbec podstatné!

poradte.cz/...

doplněno 14.06.18 20:14:

Jedubabičko - nic se neděje. Ničemu to nevadí :)

ladinpraha*
hodnocení

2x

Normální? Pro někoho ano, pro někoho ne. Mohli jste se cestou stavit pro toho tvého trenéra boxu a bylo by to vyrovnané.

hodnocení

1x
Dala si mu lístek at si to užije s kým chce podmínky si nekladla
Tak si sebou vzal koho chtěl nebyl to sice z jeho strany úplné nejštastnější nápad ale nevidim jedinej dúvod bejt proto naštvanej naopak bud ráda že s ní nešel sám čert ví jak by to dopadlo
Myslim že ti chtěl jen dokázat že tě má rád a že mu mužeš věřit
albi
hodnocení

Snad máte pravdu,jen mi přišlo trošku nefér ze mi o tom alespoň nerekl,pripadala sem si jak pátý kolo u vozu..jasné,zůstali přáteli,ja se taky se svymo bývalými chlapci bavim a i přesto ze spolu nejsme spolu vychazime...no to je jedno,nic sem mu nevycetla,akorat me to tizilo,tak sem se chtela vypovidat. Dekuju za vas názor

eivlis*
hodnocení

1x
Pro me by to bylo naprosto neprijatelne! Rikala bych si zda se zblaznil-:)

jcss
hodnocení

1x
Proč ho už neposlete do haj*lu? Neexistuje planeta, na které bych šla se svým přítelem a jeho ex na nějakou akci. Ukazujete mu, že si sama sebe ani trochu nevazite a nemáte naprosto žádnou sebeuctu. Říkáte mu, že si na vás může dovolit cokoli a vy si to necháte líbit.
Docela bych se i vsadila, že s jeho ex předtím proběhla konverzace ve stylu - vsad se, že ta moje hloupá slepice neřekne ani ň, až ji nabereme hahahahaha.
liska5

Je to marný, je to marný, je to marný. Rady dostala v jiném dotazu, asi chce být dál rohožkou.

Někomu to vyhovuje. I když se třeba tváří, že ne.

lucie*
hodnocení

0x

Upřímě,je to dost nestandartní.tohle bych chápala u dlouhodobých párů,starších,kde je vzájemná opora,pochopení,tudíž i minulost je vyřešena a není důvod žárlit nebo pochybovat.

Pokud jste mladí,přijde mě to divné a žárlivost je na místě.Ovšem do vašeho vztahu nevidíme,nevíme jaký vztah je,jak moc si rozumíte ,či máte problémy atd.Tohle si budete muset vyřešit sama,vyhodnotit svůj vztah.

Já zažila vztah,kde jsem byla žárlivá až hysterická.Svou bývalou mi neustále podsouval a stejně tak mě ujišťoval,že chceme být spolu.Jasně že vztah skončil,ale kdybych to utla už při prvních zmínkách o bývalé,ušetřila bych si plno trápení a podezírání...ale znám i páry,kde se v poho kamarádí s bývalýma a fakt za tím víc není,jsou dobří přátelé.

doplněno 14.06.18 15:02:

hmmm*smich*víra,že se chlap změní je sice romantická,ale slepá.Pokud má žena představy,které se neslučují s chováním chlapa,tak by měla prchnout a včas! ...taky jsem udržovala vztahy i když jsme se k sobě nehodili,nechtěla jsem být ta co rozbíjí vztah,neumí být tolerantní.Pořád jsem slyšela kecy" každý je nějaký,s tím se dá žít,zvykneš si,každý má něco..." ale kdybych se dál řídila těmihle pořekadly,tak nikdy nemám děti a supr chlapa.Jen bych pořád ustupovala,zvykala si a nervovala se.Na to se mám moc ráda,tak se mějte taky ráda a vyhodnoťte si svůj vztah.*zmateny*

albi
hodnocení

Dekuju za nazor. Pritel je o 15let starsi,vztahu sem se zpočátku bala,sem mlada a tak to pro me byla výzva a zkusenost..presto sem do vztahu sla a zprvu sem nelitovala,pak ale prisly hádky,ukazalo se to,proc tak krasny muz ve svem veku nema rodinu,partnerku,...chyby ma a je jich hodne,kolikrat si rikam a ptam se sama sebe proc s nim sem,ze mam na lepsiho,ze si zaslouzim lasku a romantické chvile,ze nebudu husicka která je mu dobra jen kdyz neco potrebuje..to je ale zivot a taky moc dobrá zkušenost a ja stale verim ze se přítel zmeni a pokud ne,důrazně mu vysvětlím ze kdykoli muzu odejit a uz me nemusí vidět kdyz si me nebude vazit a brát me jako sobe rovnou
pohanka*

Ale no tak. Vy jste mentálně někde úplně jinde a přítel též. Jemu dělá dobře, že má o 15 let mladší.

Ale Vy byste měla správně sbírat zkušenosti s přiměřeně starším chlapcem /k Vašemu věku/.

Nyní jste uvykla věkem staršímu muži a něčemu lepšímu, a těžko se budete vracet k naivnímu mladíčkovi, se kterým budete mít všechno poprvé. Učit se sžívat, objevovat nové věci okolo lásky, plánovat budoucnost.

Vy jste naskočila do rozjetého vlaku k opotřebovanému frajerovi a nějak dojedete. A to, že ho předěláte, nebo se změní kvůli Vám, si jenom mažete sama med okolo pusy. Nevěříte tomu sama a nějaké vyhrožování, že od něj odejdete a už Vás neuvidí? Podle toho, co jste napsala, toho zatím nejste schopna. Je lepší mlčet, než zbytečně říkat věci, které nesplníte.

tiffany*
hodnocení

0x

Nj, asi to byla mimořádná akce, koncert, jaký se jen tak nezažije, když jste ty lístky kupovala už k Vánocům... No a on si prostě vzpomněl, že jeho bývalá přítelkyně má tu skupinu taky ráda, zkontaktovali se a vyšlo z toho, že ona asi nemá jak jinak se tam dostat, tak jí prostě nabídl, že se sveze s vámi dvěma. Asi to bylo narychlo, protože vám to nestačil říci, no ale i kdyby stačil, nejspíš byste měla "připomínky" a možná byste nesouhlasila. Tak jako tak to opravdu není příjemná situace, ale nemusí to znamenat vůbec nic. Možná ocenil i vaši toleranci, ale přece jenom, asi by bylo lepší mu říci, co cítíte, a zapnout aspoň úplně malou kontrolku. A na druhou stranu, že by jeden jediný koncert dokázal nabourat jinak zřejmě dobrý vztah, tak "hrozné" to taky asi nebude. Netlačte na pilu, mohla byste ublížit hlavně sobě.

hodnocení

0x

@albi - prisly hádky,ukazalo se to,proc tak krasny muz ve svem veku nema rodinu,partnerku,...chyby ma a je jich hodne,kolikrat si rikam a ptam se sama sebe proc s nim sem,ze mam na lepsiho
Podívejte se poradte.cz/...

Kapko, omlouvám se - přehlédla jsem odkaz *bzum*

hodnocení

0x
Měla jsi s přáním příjemného zážitku rovnou vystoupit. Teď už nic nevyřešíš.

hodnocení

0x

Tenhle problém přece není jednorázový. Už jste tady řešila a nevyřešila poradte.cz/... To co jste řešila a řešíte teď, to přece není vztah. To je pouze zájem jedné strany. Z vaší. Z deuhé strany není ani iniciativa, ani odezva. Vy to sama víte, tak proč jste tak překvapená? *stop*Přestaňte řešit a odejděte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]