Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Botanická zahrada u Olomouce

Od: bimbam® odpovědí: 3 změna:

Asi před deseti lety jsem cestovala autem z Vysočiny na severní Moravu. Jedna ze zastávek byla někde na předměstí Olomouce, možná v některé z obcí od Olomouce na západ. Možná na severozápad, možná jihozápad. Napravo od silnice byl nenápadný a pravděpodobně nikoli hlavní vchod do malé botanické zahrady. Byly tam mimo jiné i vzrostlé stromy i budova. Zastihli jsme paní, která zajímavě vyprávěla. Bohužel si nepamatují, kdo zahradu - parčík - okrajovou část zahradnictví(?) spravoval. Něco se mi plete o škole nebo církvi, nevím. Ale bylo to velmi příjemné prostředí. Myslím, že to nebyl veřejný prostor, neplatili jsme vstupné, jen jsme měli štěstí na paní, která poznala zájem a rozpovídala se. Už několikrát jsem na imternetu na mapách hledala, kde jsme to vlastně byli. Ptala jsem se i jedné olomoucké známé, netušila. Rozhodně to nebyla Flora a nebyly to Bystrovany. Věděl by někdo z Olomoucka, kde se ta zahrada nachází?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý večer, zkuste arboretum Artflora nebo arboretum Bílá Lhota.. jiné mě v tomto okolí nenapadá...
hodnocení

Děkuji za odpověď. Artflora se mi zdá na letecké mapě hodně povědomé místo, pravděpodobně to bude ono. Nepřekvapuje mě, že jsem si spletla cestu do Olomouce s cestou z Olomouce. Ale jak jsme tam mohli při běžné čurací zastávce zabloudit, už moc nechápu :).

Jak se vám tam podařilo zabloudit,to vskutku nevím ,asi osud Zkuste a uvidíte..opravdu me nic jineho v okoli uz nenapadá... doufám ale,ze to bude ono

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]