Nejste přihlášen/a.
Asi před deseti lety jsem cestovala autem z Vysočiny na severní Moravu. Jedna ze zastávek byla někde na předměstí Olomouce, možná v některé z obcí od Olomouce na západ. Možná na severozápad, možná jihozápad. Napravo od silnice byl nenápadný a pravděpodobně nikoli hlavní vchod do malé botanické zahrady. Byly tam mimo jiné i vzrostlé stromy i budova. Zastihli jsme paní, která zajímavě vyprávěla. Bohužel si nepamatují, kdo zahradu - parčík - okrajovou část zahradnictví(?) spravoval. Něco se mi plete o škole nebo církvi, nevím. Ale bylo to velmi příjemné prostředí. Myslím, že to nebyl veřejný prostor, neplatili jsme vstupné, jen jsme měli štěstí na paní, která poznala zájem a rozpovídala se. Už několikrát jsem na imternetu na mapách hledala, kde jsme to vlastně byli. Ptala jsem se i jedné olomoucké známé, netušila. Rozhodně to nebyla Flora a nebyly to Bystrovany. Věděl by někdo z Olomoucka, kde se ta zahrada nachází?
Děkuji za odpověď. Artflora se mi zdá na letecké mapě hodně povědomé místo, pravděpodobně to bude ono. Nepřekvapuje mě, že jsem si spletla cestu do Olomouce s cestou z Olomouce. Ale jak jsme tam mohli při běžné čurací zastávce zabloudit, už moc nechápu .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.