Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek pro rybáře

Od: kaprik odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, zajímalo by mě, jaký dárek by ocenil rybář (rekreační, bez výbavy za desetitisíce) např něco co by si sám nekoupil, ale i tak mu to udělalo radost. V této oblasti se vůbec neorientuji, tak budu moc rád za rady. Děkuji:)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Třeba nějaký šikovný batoh? Nebo předplatné časopisu Rybářství, pěknou knihu o rybaření, sadu háčků a splávků (toho není nikdy dost)..Je toho hodně. Ale my ho neznáme, tak je těžké odhadnout co by mu udělalo radost a co by si sám nekoupil. Třeba i nějaké takovéto tričko?

darkoviny.cz/...

hodnocení

2x
Vždy potěší náký kvalitnější vybavení třeba takový pořádný polohovací a stavitelný křeslo z vlastní zkušenosti vim že pohodlný sezení je u vody při čekání na záběr pro rybáře docela dúležitá věc

hodnocení

2x

Čeřen, podběrák, síťku na ryby, "basu" na potřeby, termohrnek. :-D

hodnocení

0x

Koukněte sem, jsou zde dárky všeho druhu ;)

darkyhry.cz/...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Rybolov v Norsku.

hodnocení

0x
Ďábel mě předběhl :-D
Ano,trefa !
Kvalitní křeslo je pro rybáře přímo poklad,bez diskuzí.
Dábel si po 30 letech obnovil papíry a je u vody jak jen to de a dopřál si k tomu i pořádný křeslo přeci jen už neni nejmladší *smich*
*smich*
Mám pány rybáře v rodině,takže vím,jak si lebedí v kvalitních křeslech.
rafn

Křesílko s vyhříváním zad na podzimní chladna - polebeděníčko..: parys.cz/...

A bivak do deště: rybarske-nej.cz/...

m123*
hodnocení

0x

Co takhle hlásiče pohybu?

hodnocení

0x

Mimo všechno vyjmenované ještě třeba kvalitní čelovku, předplatné časopisu "Rybářství"...

barbakan*
hodnocení

0x

No, pořádný prut i s navijákem by nebyl k zahození.

hodnocení

0x

Pro trochu srandy - lékárničku?

doplněno 12.06.18 17:24: Babko, vy jste snad byla se mnou poslední 3 akce

Mýdlo! *smich2*Na to hovino, co chytne.

Nebyla a dodnes mě to mrzí. Ticho, hladina vody, pohoda v křesle, hrnek kávy a oči na hladině a koutkem na "policajtech". Tak vypadá nebe! *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]