Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Právník ve sporech o dědictví

Od: elbunda® odpovědí: 6 změna:
Ahoj, chtěl jsem se zeptat,co udělá právník za úkony ve sporech o dědictví? Sestra mu dala plnou moc při zastupování při dědickém řízení a dnešní jednání neproběhlo. Jsme 3, Já, matka a sestra. Mi souhlasíme s třetinovým vyrovnáním, sestra ne.Odhadnete co udělá její právník?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Svou sestru znáte nejlépe Vy a matka. Nikdo jiný než Vy dva nedokáže lépe odhadnout, o co se sestra může chtít pokusit.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, buďte v klidu a až dojde k tomu jednání u notáře, tak si pozorně toho právníka poslechněte. Potom budete vědět přesněji, co sestra chystá. Máte výhodu, že tam nebude sestra přítomná, tak to nebude osobní. Myslím, že notář si to tam "ukočíruje" a Vás bude zajímat až případný další krok toho právníka (sestry). Zdravím!

hodnocení

1x

@elbunda - Odhadnete co udělá její právník?

Ne - a žádný soudný člověk se o to ani nebude pokoušet.

hodnocení

Já vím že se to neodhadne,chtěl jsem napsat Vaše zkušenosti.

Cizí zkušenosti jsou vám taky na nic. Pochopte, že každý případ je jiný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]