Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozí mi sankce?

Od: miki* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chci se zeptat,jestli mi hrozí nějaká sankce za nepřevzané zboží objednané na eshopu ,které jsem si nestihl na poště vyzvednout a vrací se zpět.Děkuji Mikki

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podívejte se do obchodních podmínek, jak je to s případnou náhradou nákladů prodejce způsobených zákazníkem.

hodnocení

1x

Pokud ještě to zboží chceš, tak mu napiš, že to chceš poslat znovu a že doplatíš druhý poštovný. Nic horznýho se nestane.

hodnocení

0x
Pokud bylo na dobírku, tak ne... Ale prodejce moc velkou radost mít nebude, proto mu napište, že mu náklady za dobírku uhradíte. Pro ten dobrý pocit :) Jak byste se cítil Vy? Kdyby si někdo něco objednal a pak nepřevzal (teď mluvím o penězích za poštu).

asd1
hodnocení

0x

Díky podobným trotlům se zavedlo "dobírkovné". (Pokud jsi měl např. nehodu a ležel dva týdny v nemocnici tak to na tebe neplatí)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]