Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neslyším po návštěvě ušního

Od: dbednarik* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

celé to začalo když jsem se o víkendu koupal a když jsem vylezl z vody prstem jsem se snažil dostat vodu ven. Všimnul jsem si že vyndavám dost mazu a že by bylo potřeba jej trochu pročistit smotky. To jsem udělal mazu v něm bylo dost a jako vždy jsem si ho nastrkal ještě dál do ucha.

Dnes jsem proto zašel na ušní aby mi špunt vytáhla nebo jen propláchla ucho. Řekl jsem to co jsem napsal. Doktorka se koukla do ucha a hned začala něco dělat. Zdálo se mi jako že mi to tam čistí a bolelo to v jednu chvíli opravdu moc. Od té chvíle na ucho neslyším absolutně nic. Jen jak mi šumí krev v hlavně. Ještě před návštěvou jsem na ucho slyšel asi na 40% teď 2%. Doktorka mi jen na to řekla že si myslela že tam je kousek vaty a že to chtěla vytáhnout. Mluvila nejistě, pak mi jen napsala co do ucha mam kapat.

Zašel jsem tedy pro kapky a doufal že zase trochu uslyším na ucho ale nic. Proto jsem zašel ještě k jiné ušní, řekl jsem jí jak to je a že po návštěvě první neslyším vůbec. Dokonce mi tekla i trochu krev. Druhá ušní si nevěděla rady. Ucho mi vypláchla což vůbec nepomohlo. Teď jsem chvilku spal a z ucha mi zase po nakapání vyteklo trochu krve.

Mám přijít ve Středu na kontrolu, bojím se že na ucho už nikdy neuslyším... Velmi lituju návštěvy dokotrky...

Co dělat pokud se zjiští že mě připravila o sluch? Jsem mladej, nechci slyšet na jedno ucho :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka*
hodnocení

0x

Nejsem odborník, ale asi bych zašel někam do nemocnice a příběh s předešlými doktory bych nevyprávěl, ať se ti na to někdo fundovaný podívá a řekne co v tom je.Také mám špatnou zkušenost s ušním, měl jsem zaschlý ušní maz, doporučil mi jakési kapky-olejové, kapal jsem a dostal zánět do uší. Více jak rok s tím chodím do nemocnice, kde mi to na ORL léčí, ale tinitus už jsem si vypěstoval.Jsem na toho prvního ušáka pěkně naštvanej, nejraději bych se tam stavil a dal mu pár do zubů, ať pro změnu zase on navštíví zubaře.Ale nepodceňoval bych to, jednej rychle.Hodně štěstí s fušerákama.Kdybych já takhle pracoval, tak by bylo problémů plno.

hodnocení

0x

V krajním případě budete muset doktora žalovat.

Teď si ale do ucha nic nestrkejte, ani ho nečistěte, možná máte prasklý bubínek. Hlavně schovávejte všechny zprávy, co dostanete a pokud ne, řekněte si o ně.

dbednarik*
hodnocení

Děkuji, pokud jsem si o ně dosud neřekl mohu je někde naít? popřáípadě o ně zažádat? Vidím v tom chybu doktorky.

Zprávu jedině u toho doktora, který vás vyšetřoval. Každopádně tam chtějte podrobně diagnozu. Od každého z nich.

chod
hodnocení

0x

Už druhý ušní vám nepomohl.A ještě vám teče krev. To by nemělo být. Zkuste udělat vše pro záchranu ucha. Co jít pozdě večer na pohotovost,že vám teče z ucha krev a atd.,obyč.lékař si tam s tím nebude vědět rady a pošle vás rovnou do nemocnice,tam se dočkáte lepšího vyšetření. Někde jsem četla,že narušený bubínek se dá i sešít.

Na poslední otázku by vám mohla odpovědět snad vaše zdr.pojišťovna.

dbednarik*
hodnocení

Děkuji za radu. Na pohotovosti jsem byl asi hodinu po prvním zákroku. Mám přijít ve středu tak to asi nechám na středu. Vůbec to ale nevidím nadějně. Očekávám jen že mi řekne ať dál čekám...

vernon
Ucho se nedá oddělat tak jednoduše. Pokud máš prasklý bubínek, sám se většinou časem zacelí.

liska5
hodnocení

0x

Jestli nemáte vodu za tím bubínkem. Pak je ucho zalehlé. První doktorka ho píchla, druhá na to provedla výplach.Výplachem teplou vodou měla začít ta první. Voda za bubínkem se časem ztratí.. Dětem píchají bubínky, nebo jim při zánětu samovolně praskne, ale v dospělosti pak slyší. Určitě bych ale chtěla vědět, na čem jsem a vyhledala třetího ušaře, který má dobré reference. Doklady o předchozích ošetřeních s sebou.

dbednarik*
hodnocení

Super komentář a přesně tak to udělám ! Díky ti ! :)

dbednarik*
hodnocení

Tak nebyla to ni voda za bubínkem ani poškozený bubínek. Dnes jsem byl u jiného doktora který už prohlídku vedl podle mého velmi důkladně a šetrně. Ucho vypláchl a najednou jsem slyšel úžasně. Také říkal že od předešlé ušní mám trochu rozdrážděný uchovod nebo ty kraviny co jsou v uchu ale že se to prý zahojí.

Co si o tom myslet?

Když doktorka kvůli mazovému špuntu v uchu ucho poškodí a ještě mi napíše antibiotika které jsem vůbec neměl brát (před chvilkou jsem je byl vrátit na likvidaci nerozbalené)

Mám chuť to nějak změnit aby se to neopakovalo, na druhou stranu jsem natolik empatický že nemam sílu na to jít doktorku žalovat... Smutný je také fakt že nejsem první komu se něco podobného stalo :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]