Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má mě jen jako zálohu?Proč na ni nezapomenu?

Od: pavel1* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Asi před 3 měsíci jsem poznal holku a chvilku jsme se vídali a všechno bylo hrozně fajn. Nejsem zrovna typ člověka co vyjadřuje emoce slovy, ale spíš slovy. U ní se mi tohle maličko povedlo změnit a nemusel jsem se nějak nutit a přemlouvat. V našich konverzacích, když jsme si třeba psali jsem uměl říct, že nemusím mít záminku se s ní vidět, že ona je moje záminka se vidět. Asi po 3 týdnech chtěla vědět jak ji beru a jestli v tom vidím nějakou budoucnost. Já na to reagoval že s ní jsem rád a je mi s ní hezky, ale nechtěl jsem to moc řešit v minulosti jsem se vždycky spálil, když jsem čekal něco víc a chtěl jsem tomu dát volný průběh. Ona se dle toho zařídila a začala se vídat i s někým jiným a tohle jsem zjistil asi až před měsícem. Bylo to v době kdy jsem neměl moc čas a hodně byl v práci, takže jsme se časově moc nesešli, ale teda bylo to hlavně že byla s ním. Tou dobou jsem to neřešil byl jsem rád že má i svůj život a nehledal v tomto mi říká nějakou lež, prostě jsem ji věřil, že opravdu nemůže proč říká že nemůže. S tím druhým se nachvilku něco pokazilo a my se zase vídali a já měl i víc volna díky napravovánímu času, takže mi to nepřišlo divné.Vehem toho období odloučení jsme si normálně psali atd..napsal jsem že je škoda že už něco má azd bych ji rád zase viděl...
V období kdy se zase vídala se mnou se přihodila chvilka kdy jsem věděl že mi něco tají a prostě jsem se zeptal, protože jsme se měli vidět a já za ní jel hned po práci a sešli jsme se na křižovatce, takže jsem se zeptal co dělala a kde byla jen ze zajímavosti a její odpověď říkala o úplně jiném místě než odkud přijela, takže jsem to začal řešit a ptal se... Nakonec mi něco málo řekla, ale ne všechno... Na to jsem přišel když po tom všem řešení jsme se chvilku nebavili a potkal je spolu a vlastně už tou dobou to i mezi námi bylo zase v pohodě, takže jsem se opět zeptal a nějak jsem tomu co mi říká nevěřil a jel s ní o tom promluvit f2f a věděl jsem že je u něho, bohužel ona zrovna odjdla do krámu a byl tam jen on. Takže jsmě se začali bavím s tím druhým a každej řekl co víme a nakonec si o tom mezi 6 oči promluvili... Nakonec jsme si tohle vyříkali i spolu a všechno bylo zase v pohodě. Jenže za dva dny bylo všechno ve starých kolejích asi na 3 dny a on to pak ukončil s ní že by ji nemohl už věřit. O tomhle jsme si promluvili a viděli se cca 4 dny než se to opět vrátilo na začátek a on s ní opět navázal kontakt...
Teď je to mezi námi na bodu mrazu, protože má zakázáno se mnou bavit a cokoliv jiného ani nepřipadá v úvahu.? My se spolu ještě včera bavili po telefonu a viděli se v pátek, když měla narozeniny... Tam jsme se chvilku bavili a bylo to prostě jako vždy, zeptal jsem se jak to s ním má a pak i včera jak to teda vlastně je... Nakonec ji dal ultimáta za kterých to s ní zkusí... Jenže tohle mi nejde do hlavy, když jsme se bavili o některých jejích bývalich bylo to podobné a ona takhle v tom vztahu být nemohla a vlastně se mnou tu volnost měla a i důvěru, kterou několikrát schodila... Já nad tím vším hodně přemýšlel a vím že jsem měl být víc otevřený a ne říct ji co cítím a když tam byl někdo další... Dřív jsem po neúspěchu prostě šel dál, jednak mi trvalo pak delší dobu si někoho pustit k tělu, což bylo i s ní a teď zrovna tuhle jen tak neumím pustit z hlavy a potom nechápu proč se pouští do něčeho co jí vždycky vadilo...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to její život, respektujte to. Nevnucujte se a žijte si svůj vlastní život. Přiznejte si, že o Vás nestojí a přestaňte se v tom dál pitvat.

pohanka*
hodnocení

2x

Nepsal jste tady již asi minulý měsíc o radu na tento příběh /problém/?

Odpovídalo se Vám, kromě jiného, že žádná ultimáta se ve vztahu přece nemají dávat

doplněno 10.06.18 18:43:

pavel111

iz*

Také mám pocit, že jsem tady tuto otázku četla, ale nemohu ji najít (špatně se mi tady vyhledává).

hodnocení

0x

youtu.be/...

hodnocení

0x
Takovej je život nefnukej a najdi si nákou co tě bude mít opravdu ráda

iz*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @inzinyrka z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]