Dobrý den, za tento rok jsem se už asi 4x léčila s mykózou. Mám prvního přítele (půl roku spolu). Hned jsem začala brát antikoncepci, ale už od začátku mám problémy se sexem, nikdy jsem nevydržela dlouho, protože mě to pálilo. Po čase se to zlepšilo a nebylo to tak strašné, ale opět opakované kvasinky. Před měsícem opět,přítel se přeléčil také. Já změnila moje stravování (cukry a mouka pryč). Ale i tak jsem navštívila gynekologa, dostala tabletya krém, v sobotu je dobrala a od té doby žádný problém. Ještě jsem si koupila GynoCaps na regeneraci vaginální mikroflóry, tak jsem hned po léčbě začala brát. Zároveň jsem v sobotu dobrala platíčko antikoncepce a vždy dostávám mensteuaci ve čtvrtek. Dnes ve středu jsem se těšila na přítele..po měsíci jsme měli sex, raději i s kondomem, vše bylo v pohodě, ale po chvíli mě to opět dost pálilo, protože kondom nějakým způsobem praskl, takže jsme to ukončili. Bylo to strašné, opravdu jsem si nemohla sednout a chodit. Po hodině se to zlepšilo. Po další hodině jsem šla na záchod a vytekla ze mě krev. Docela jsem se vyděsila, ale pak mě napadlo, že menstruace pravděpodobně došla dřív. Je možné, že se mi to tak nějak rozdráždilo a začala mi menstruace o den dříve? Nevíte, čím by mohlo být to pálení pochvy? Opravdu už jsem zoufalá, chtěla bych si tyhle chvíle konečně užívat a ne při tom trpět. Po menstruaci mám jít na první preventivní prohlídku na gynekologii, tak se zeptám, ale zajímají mě vaše názory a zkušenosti. Děkuji.
Dobrý den, smysl kondomu, který praskne, se značně vytrácí. Rozhodně nejsem odborník, ale možná není vyloučena ani alergie na sperma (viz odkaz) často léčená jako mykóza. Promluvte si o tom (o alergii) s Vaším gynekologem. Zdravím!
O den dřív menstruace, to je možné. Vyprovokovala se nejspíš stykem. Jak jste na tom s krevním cukrem, že se Vám opakují mykozy? A souhlas s Benem. I to může být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.