Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra na mobilním telefonu

Od: gamapolis® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Mám prosbu ohledně hry na mobilním telefonu. Hra se jmenuje Slovo Mistr a jsem na 540. úrovni a nevím si rady se slovem. Mám k dispozici písmena K O R Y T O a musím přijít na slovo které obsahuje 4 z těchto písmen. Slovo K R Y T tam mám a potřebuji ještě jedno. ROKY a TOKY to nejsou. Podle těch předchozích úrovní bych řekl, že se nepoužívají slova v množném čísle a slova v cizím jazyce. Alespoň mi to tak připadá. Slovo ROOT to ukázalo jako špatné. Žádné písmeno tam nesmí být 2x , tzn. že ani např.slovo KROK nejde použít. Už si s tím nevím rady, tak třeba někoho něco napadne. Asi mám dotaz i ve špatné rubrice, za což se omlouvám. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Takže ani OTOK? Dvě "O"?

doplněno 06.06.18 18:30:

*ua*

OTOK může být, protože O jsou v zadání taky dvě

hodnocení

To snad ani není pravda, Jasně, že je to správně. Pokud jsou dvě stejná písmena v zadání tak ano. V dotazu jsem měl na mysli, že se např. písmeno K nesmí opakovat. Co já se s tím natrápil a ono to bylo jednoduché. Díky moc.

jokeer*
hodnocení

2x
Zdravím, všechny úrovně lze dohledat, ale to je pak hra o ničem. napovedaslov.cz/...
hodnocení

Já je ani nehledal a nemám to rád. Máte pravdu, je to pak o ničem. Jenže nad tímhle jsem strávil čistého času tak 4 hodiny. A u těch předchozích 539 úrovních jsem radu nepotřeboval i když to také někdy trvalo déle. Přitom to bylo tak jednoduché. U ostatních úrovních to bylo mnohdy složitější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]