Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ověření podpisu s datem na poště?

Od: klk odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, když jdete na poštu ověřit podpis na nějakým dokumentu. Je součástí potvrzení také uvedení datumu ze strany poštovní úřednice? Potřebuji to vědět jistě. Ví to někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

5x

Samozřejmě ano.

hodnocení

2x

Samozřejmě. Takže na nějaké antidatování rychle zapomeň*smich*

doplněno 04.06.18 21:49:

Tak tomu rozumím.

klk
hodnocení

To mě ani nenapadlo...Ale mimo ověření podpisu získám také listinný důkaz přítomnosti na určitém místě v určitém čase...to se mi hodí..

rqtw

Tak takhle jednoduše to dokazování nefunguje, leda by sis nechal podepsat prohlášení "byl jsem 5.6.2018 ve ¾ na osm ráno na poště v Horní Dolní" ;)

nikdo*
hodnocení

0x

Nevím, jestli to funguje ještě dnes, ale dříve se poštovní razítka třikrát denně přetáčela. Ráno, potom myslím že v 10, a ve 14 hod. Poznalo se to podle počtu hvězdiček na razítku. Takže pokud se něco nezměnilo, tak se tak trochu dá poznat v kolik to bylo.

matesj
hodnocení

0x
Při ověřování listiny(podpisu) se opisují údaje z OP nebo Pasu,v knize lze dohledat...datum Ano,určitě i přibližný čas...dyť i ta státní správa je "skoro" digitální...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]