Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhad obrazů po dědovi

Od: jaroslavtichy odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Přítelkyně má po dědovi několik obrazů s náboženskou tématikou a 3 obrazy od Muchy nebo jeho žáků,nevíme ani netušíme zda jsou pravé nebo jen kopie ale děda tvrdil že ty obrazy jsou velmi cenné.Můžeme je vyfotit pokud by byl zájem i prodat ale cena pokud nějakou mají je nyní pro přítelkyni důležitá. Kontakt Drazdíková Romana 728039574

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na této poradně není povoleno zveřejňovat inzeráty. Doporučuji obrátit se na některou z galerií, které pravidelně organizují výkup uměleckých předmětů

hodnocení

2x

Tuto nabídku bych směroval na portál sběratel.com, jiná rada asi tady nebude

figurek*
hodnocení

1x

cena obrazu je vždycky úměrná ceně autora. Některý se prodává líp, některý hůř.

V Uherském Hradišti, v galerii Sova, se každý týden pořádají nějaké semináře pro zájemce i pro veřejnost. Vstup je volný, konzultace zadarmo. Jestli to máte blízko, vezměte obrazy a zajeďte tam.

mapy.cz/...

jaroslavtichy
hodnocení

Bohužel do galerie Sova je to přes celou republiju a moje ty obrazy, nejsou já měl jen dotaz kdo mi poradí.

hodnocení

0x

Vezměte je do nějaké Antikvy.

dede
hodnocení

0x

Rozhodne sve obrazy nejdriv zverejnete na foru sberatel.com v sekci obrazy.. anebo je rovnou nabidnete v aukci na Aukru. Vsemoznych sizunku z vsemoznych "obchodu s umenim" ci zastavaren, kteri koupili obrazy za 200Kc a pote je prodali za statisice znam nespocet.. dnes maji baraky o kterych by se vam nesnilo ani v tom nejvlhcejsim snu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]