Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozná to někdo

Od: marlonalves* odpovědí: 10 změna:

jedna se o vyhrávku začínající na 3:04 a pak je to po kouskách znova se to opakuje slyšel jsem to v jednom filmu a hledám hodně dlouho a furt mi to leží v hlavě - neznáte to někdo prosím , děkuji za radu nebo odkaz

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Připomíná mně to Irskou hudbu *nevi*

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tak jsem také pátral a výsledek je žalostný, resp. má spíše formu odhadované informace. Poslechněte si viz video jinou verzi oné známé písně a dostáváme se někam do Španělska nebo Mexika. Odhaduji, že Noche De Luna je název toho motivu, který hledáte, ale na YouTube je skladeb a písniček tohoto názvu velké množství a nenašel jsem tu správnou - z toho bych se domníval, že jde o lidovku nebo název španělského (mexického) tance. No, třeba to ještě někdo určí přesněji. Zdravím!

marlonalves*
hodnocení

Dik za snahu ale neni to ono
Vím,že to není přímo ono,ale ten styl a kultura ano.

03.06.18 21:16
hodnocení

0x

marlonalves*
hodnocení

Bohuzel ani ice mc to neni dik za snahu uz nevim kam se obratit
ben®

Ta první písnička je určena správně, ale Vám jde asi jen o tu její část. Je to správný čas, který uvádíte v dotazu? Jde jen o tu část písničky? V jakém filmu zazněla? Jde o remix, tak je to "směs" a těžko hledat z kousku celou písničku (jestli vůbec existuje).

marlonalves*
hodnocení

0x
Ano je tam i ice mc ale me jde o tu vyhravku ktera se tam opakuje docela castu na zacatku a prave ze jde o mix tak se to tezko hleda ,nasrl jsem to same i v jinem mixu , a prave ze jsem to slysel i ve filmu ,ovsem uz nevim jak se jmenoval
ben®

Ovšem, nyní už znáte alespoň název toho, co hledáte - Noche De Luna. Hodně štěstí.

marlonalves*
hodnocení

Bohuzel ani noche de luna to neni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]