Nejste přihlášen/a.
jedna se o vyhrávku začínající na 3:04 a pak je to po kouskách znova se to opakuje slyšel jsem to v jednom filmu a hledám hodně dlouho a furt mi to leží v hlavě - neznáte to někdo prosím , děkuji za radu nebo odkaz
Dobrý den, tak jsem také pátral a výsledek je žalostný, resp. má spíše formu odhadované informace. Poslechněte si viz video jinou verzi oné známé písně a dostáváme se někam do Španělska nebo Mexika. Odhaduji, že Noche De Luna je název toho motivu, který hledáte, ale na YouTube je skladeb a písniček tohoto názvu velké množství a nenašel jsem tu správnou - z toho bych se domníval, že jde o lidovku nebo název španělského (mexického) tance. No, třeba to ještě někdo určí přesněji. Zdravím!
Ta první písnička je určena správně, ale Vám jde asi jen o tu její část. Je to správný čas, který uvádíte v dotazu? Jde jen o tu část písničky? V jakém filmu zazněla? Jde o remix, tak je to "směs" a těžko hledat z kousku celou písničku (jestli vůbec existuje).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.