Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní implantát - cena

Od: marek87* odpovědí: 12 změna:
Mate prosim nekdo prehled o cenach zubnich implantatu?
Chybi mi jednicka nahore a muj zubar mi rekl 12tis. implantat, 8tis. korunka + prace.
Ale jedna se o Prahu. Nekde jsem cetl ze treba v Ml. Boleslavi nebo v Brne je to podstatne levnejsi. Urcite budu chtit zirkon.
Predem dekuji za odpoved.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pohledej na netu, jsou tam cenníky..., většinou jsem tam našel i 2x dražší než jsi psal (v Praze)...

A už také vím k čemu budu směřovat budoucnost svojí vnučky...

hodnocení

0x

Zeťákovi dělali implantát jedničky v Mladé Boleslavi a dostal se na 22 tis.

doplněno 03.06.18 13:46:

Včetně všeho.

marek87*
hodnocení

vcetne prace?
marek87*

To zní docela dobře,
jednalo se o zirkonový implantát?
Mohl bych požádat o kontakt na konkrétní kliniku kde mu to dělali nebo konkrétního doktora/zubaře?
Velice děkuji...

hodnocení

0x

V Liberci jsou ceny podobné, za 22 tisíc mám implantát od velice dobrého zubaře. Ale je to už pár let, možná zdražil. Tady se prý dá sehnat trochu levněji.

marek87*

Liberec mám moc rád, ale pokud by přijímaly v Ml. boleslavi, mám to mnohem blíže. Přesto Vás prosím požádám o kontakt a jedná se o implantát místo horní jedničky?
Četl jsem že ne všichni to dělají a ne všichni to umí s jedničkami nahoře.
Děkuji...

Taky jsem slyšela, že to nejde. No zavolejte si a uvidíte. Kontakt je ve vnitřní poště.

hodnocení

0x

To dobehnite na východ Slovenska,ja som za 12 keramických zubov s mostíkmi zaplatil okolo 1500 €.A to bolo za všetko,no asi 7 rokov do zadu.Teraz bude asi 20 € za zub viacej.

marek87*

To mám z Prahy trochu z ruky :))

m123*

Ale pořád by vás to vyšlo levněji než v čr :)

marek87*
03.06.18 20:21
hodnocení

:d

joudic*
hodnocení

0x

cena sedi, implantat je lehce pres 20...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]