Mate prosim nekdo prehled o cenach zubnich implantatu? Chybi mi jednicka nahore a muj zubar mi rekl 12tis. implantat, 8tis. korunka + prace. Ale jedna se o Prahu. Nekde jsem cetl ze treba v Ml. Boleslavi nebo v Brne je to podstatne levnejsi. Urcite budu chtit zirkon. Predem dekuji za odpoved.
Zeťákovi dělali implantát jedničky v Mladé Boleslavi a dostal se na 22 tis.
doplněno 03.06.18 13:46:
Včetně všeho.
marek87*
vcetne prace?
marek87*
To zní docela dobře, jednalo se o zirkonový implantát? Mohl bych požádat o kontakt na konkrétní kliniku kde mu to dělali nebo konkrétního doktora/zubaře? Velice děkuji...
V Liberci jsou ceny podobné, za 22 tisíc mám implantát od velice dobrého zubaře. Ale je to už pár let, možná zdražil. Tady se prý dá sehnat trochu levněji.
marek87*
Liberec mám moc rád, ale pokud by přijímaly v Ml. boleslavi, mám to mnohem blíže. Přesto Vás prosím požádám o kontakt a jedná se o implantát místo horní jedničky? Četl jsem že ne všichni to dělají a ne všichni to umí s jedničkami nahoře. Děkuji...
To dobehnite na východ Slovenska,ja som za 12 keramických zubov s mostíkmi zaplatil okolo 1500 €.A to bolo za všetko,no asi 7 rokov do zadu.Teraz bude asi 20 € za zub viacej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.