Nejste přihlášen/a.
Mate prosim nekdo prehled o cenach zubnich implantatu?
Chybi mi jednicka nahore a muj zubar mi rekl 12tis. implantat, 8tis. korunka + prace.
Ale jedna se o Prahu. Nekde jsem cetl ze treba v Ml. Boleslavi nebo v Brne je to podstatne levnejsi. Urcite budu chtit zirkon.
Predem dekuji za odpoved.
Chybi mi jednicka nahore a muj zubar mi rekl 12tis. implantat, 8tis. korunka + prace.
Ale jedna se o Prahu. Nekde jsem cetl ze treba v Ml. Boleslavi nebo v Brne je to podstatne levnejsi. Urcite budu chtit zirkon.
Predem dekuji za odpoved.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
V Liberci jsou ceny podobné, za 22 tisíc mám implantát od velice dobrého zubaře. Ale je to už pár let, možná zdražil. Tady se prý dá sehnat trochu levněji.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]