Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek proti plynatosti

Od: mirda46® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

trpím plynatostí. Za normálních okolností z toho nedělám problém, probíhá všecno přirozenou cestou. Potřeboval bych ale nějaký přípravek, pro jednorázové použití, když hodlám delší dobu někam cestovat. Espumisan není úplně to co hledám. Děkuji za vaše rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když jsem byla malá a pak jsem to praktikovala u svých dětí, dala jsem špetičku kmínu k rozkousání. :-D Jen nápad, do pití sebou kmín povařený v kapce vody?

hodnocení

Nejsem si jistý, jestli kmín nemá právě opačné účinky. Myslím, spíš něco z lékárny.

kepler*

Moje řeč, doporučuje se Espumisan

hodnocení

0x

Zdravíčko.

Sice se říkávalo - Kdo si dobře prdí,zdraví si tím tvrdí *smich*

Pokud je plynatosti více,zřejmě Váš případ,mrkněte se na tento článek a rady s tím spojené.

cs.medlicker.com/...

Mně osobně pomáhá kefír !

plyn
hodnocení

0x

Bere 2 ks Pangrol 20 000 před jídlem. U mne 100% spokojenost.

hodnocení

0x

Zkuste probiotika v tabletách. Ale ne jen tak ledajaké. V lékarně se ptejte po těch, které se musí skladovat v lékarně, neberte ty, co v lékarně nemají, protože v těch žédné prospěšné bakterie nejsou. Za sebe doporučím značku Dophilus. Určitě si vyberete, mrknětě pharmaagency.cz/...

Samozřejmě se k tomu snažte jíst nenadýmavou stravu. Každého nadýmá něco jiného, jednoho zelí, jiného cibule a dalšího luštiny. Musíte sám vysledovat.

marlonalves*
hodnocení

0x
Pijte kazdy den deci zelne stavy kdykoliv ale jen deci kdyz vam to nic neudela muzete az dve deci denne max a nebudete mit problem ani se stolici vyzkouseno opravdu funguje

m123*
hodnocení

0x

Mě kdysi při problémech pomáhal Sab simplex.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]