mám jeden problém a to je návštěva lékaře a s tím souvísející vyšetření.můj tep je 64/min a tlak 130/80 ale to jenom doma u lékaře tep 88/min a tlak 140/95. prošel jsem všemi možnými vyšetřeními a vše v normálu mám brát léky ,ale pokud je vezmu můj tlak doma je 107/70 a já jsem jak ožralý,když to říkám doktorovi ten tvrdí ,že čím nižší tím lepší ,a at beru léky dál.zajímalo by mě čím to může být způsobeno,jestli mou nervozitou,poradte prosím co dělat.děkuji
Ahoj ja mam zase opacny problem.doma meriam tlak ma maximalne 100/60 tep som mala aj 112 a u doktora alebo ak som nervozna je ukazkovy.pitala som sa doktorky odpovedala mi ze lepsie je mat nizky ako vysoky a to ze u nej mas taky tlak je to ze si nervozny z cakania.srdce reaguje na vsetko.ak je tlak nizky tak sa hlava toci, ak vysoku boli.ak mas brat lieky tak ti mozno zistili kolisavy tlak a ten je nutny aby bol pod kontrolou.a suhlsim s vyjadrenim tvojho doktora.pa vela zdravia.
Může to být tak zvaný syndrom bílého pláště. Můj syn to má a dostal takový přístroj na 24 hodin a měřilo mu to každou hodinu tlak nebo dřív, to už nevím. Bohužel mu zjistili při tom vysoký tlak, tak už od mlada bere prášky na tlak. Ale u tebe to může být jinak.
Asi ti můj návrh přijde hloupej, ale bylo by dobrý navštívit psychiatra.Ne psychologa!Už to zde,na poradte, bylo řečeno.Navštívíš-li psychiatra, neznamená to, že si magor.Ono na tom stavu zas neni nic tak divnýho,jen jej pociťuješ trochu víc ikdyž už nejsi malý dítě.Vzpomeň si na pocity ve školním věku,když si rozbil okno,nebo šel nepřipravenej k tabuli atp.Bušení srdíčka,zpocený dlaně,přešlapování a drbání se...V tu chvíli byl tlak taky vysoko,ale eště si to nevnímal.Je zcela normální,že se lidem zvyšuje tep při návštěvě zubaře aniž by si to uvědomovali.Hledej tedy příčinu v důvodu panické ataky,kerá tě postihuje právě při návštěvě tvého lékaře.Mimochodem,v jak velkym sídle bydlíš a kolik tam máte lékařů?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.