Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ahoj, jdu si k vám pro radu. Dělám v zahradnictví a často se mi stává, že když seřezávám růže a odstraňuji z nich trny, tak si trn zabodnu do prstu. To by až tak nevadilo, ale co se mi velice často stává, že po bodnutí se začnu celá klepat a nejsem schopna tu práci dokončit. Je možné, že to je nějaký jakože šok z toho bodnutí? To se mi nikdy nestalo a teď pořád. Podotýkám, že mi vůbec nevadí škrábance, ani odběry jehlou nic.
Děkuji za radu )
Dobrý den, bodnutí od trnu je bolestivé (i přes pracovní rukavici) a člověk se lekne. Patrně zažíváte (jako citlivější jedinec) nějaký lehčí "odvar" poúrazového šoku. Neptejte se co s tím, nejsem lékař, ale až nějakého potkáte, tak se ho zeptejte (nejlépe toho svého praktika). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.