Když dojde na nejhorší, pomáhá fenykl. Rozkousat pár zrnek, chutná trochu jako pendrek - nebo předvařit čaj . Do luštěniny se dává čerstvý fenykl - - může být dobré - nevyzkoušeno: fresh.iprima.cz/...
rafn, vůbec fenykl neznám. Vidívám ho v prodeji, soused ho pěstoval na zahradě, ale já jsem ho neokusila nikdy. Tou fazolačkou bych mohla začít. Děkuji
Ahoj, jak u koho, já díky svým střevům nemůžu luštiny vůbec. Mají dost vlákniny, nadýmají mě a prohání, ať je kdo uvaří sebelíp. Ani by se na to zvyknout nedalo, protože kdo by třeba vydržel měsíc v kuse mít každý den zažívací obtíže, nadýmání, bolesti břicha, lítání na záchod?
Mám takovou zkušenost, že do jisté míry si podobným způsobem zvyknout lze. Zvykla jsem si tak na čočku - ale např. na hrách ne, tam to nějak nefunguje.
Tusim, ze v poradu Pod poklickou na CT mluvili prave o tom, ze pokud se lusteniny konzumuji casteji, telo si zvykne a posleze tolik nenadymaji. Ale samozrejme dodrzet vyse zminene rady neni take od veci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.