Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner na mě neustále sahá

Od: maryx96 odpovědí: 47 změna:

Ahoj, partner neustále nechápe, že se mi nelíbí to, co on bere za samozřejmost. Je mi trapně, když o tom musím psát.. Neustále mi sahá do rozkroku a je mu jedno, jestli jsme na veřejnosti nebo v soukromí. Také pracujeme v jedné budově, takže při každém příchodu do práce než jdu nebo jedu do kanceláře a vidíme se jen pět minut, udělá to samé. Je mi to nepříjemné. Říkala jsem mu, ať to nedělá při každé příležitosti, když jsme spolu nebo se jen vidíme. Také jsem mu říkala, že bych třeba při příchodu víc ocenila hezké slovo, objetí a pusu.

Divil se, když jsem mu to řekla a vysmál se mi, prý že to do vztahu patří a že mám divné myšlení. Neříkám, že má zákaz tohle dělat, ale nelíbí se mi to POKAŽDÉ, každou chvíli. Vyjádřil se o mně jako o naivní a nezkušené holce (žádný pořádný vztah jsem nikdy neměla), která přemýšlí takhle, protože nemá žádné sexuální zkušenosti a že se to potom změní a bude se mi to líbit. Ale nemůže přece vědět, že jako žena tohle neocením a že se cítím lacině. Ano, to jsem mu také řekla. Prosím především o názor žen, ale také budu ráda za vyjádření mužů.

Děkuji a přeji krásný a slunečný víkend. :)

47 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

14x

no,, asi takto, i KDYBY to bylo normální a Tobě se to nelíbilo, tak by měl respektovat, že to nechceš a neměl by to dělat. Jeho řeči o tom, že jsi divná a že je to normální atd svědčí o tom, že s Tebou chce manipulovat. Navíc to vypovídá o tom, že k Tobě nemá žádnou úctu. To, že je starší a má více zkušeností - jo, to moje možný, ale možná jeho "návyky" nejsou správné, viď. Nehádej se s ním, vezmi ho mezi lidi (hlavně ne na diskotéku po půlnoci *smich*) někam na veřejnost a on ať Ti ukáže, kdo si tam sahá mezi nohy... Buď pochopí, nebo ne. Pak ho pošli k vodě, protože to je magor.

pohanka*
hodnocení

13x

Je divnej.

A budete mít s ním stále problémy.

Doporučuji ukončit vztah.

pohanka*

Vy jste mladá, bez sex. zkušeností a on starší /o více let/. Nemá ten člověk již věk na ženění, neměl by být již v chomoutu? A mít rodinu?

Potom je opravdu něco v nepořádku a každá žena, v přiměřeném věku k němu, když ho blíže poznala, tak od něj dala raději ruce pryč?

Opravdu dělá to co popisujete? Na veřejnosti a v zaměstnání?

To už přece musel někdo zahlédnout, lidé jsou všímaví. Nehleďte na nějaké ekonomické výhody s tímto člověkem /večeře, dárky/ a najděte si kluka, který Vás bude mít rád. Tenhle kouká jenom na to, jak Vás dostat do postele, pokud se již tak nestalo.

hodnocení

10x

Mně by se takovým chováním partner zprotivil. Nestála bych o vztah s někým kdo se mi vysmívá, ponižuje mě a chová se takto. Nedovolte mu to, je opravdu nevkusný! Ať se Vás naučí respektovat a nechová se k Vám jako barbar!

jofa*
hodnocení

8x

Tak jako starší muž můžu řict, že tohle ani mlád bych si nedovolil. Záleží na ženě kam až může chlap zajít. Jednoduše mu to sdělte, že takhle dál nikoliv, nebo mu jednu před ostaními vrazite. Bude machrovat ale určitě se uklidní, alespoń na veřejnosti.

hodnocení

8x
Normální to neni dal bych mu dúrazně na jevo že se mi to nelíbí a že by stim měl okamžitě přestat

hahanaj*
hodnocení

6x

Myslím, že je to úchylné co dělá, takové věci patří do soukromí...Spíš je divný on , nevím komu by se to líbilo na veřejnosti

Jofa - máš bod

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, nikdo nemá právo sahat na jiného člověka, když tento vyjádří svůj jasný nesouhlas. Váš partner tento nesouhlas nerespektuje a kontrolu Vašeho přirození provádí i nadále. Kontrolujte jeho přirození také a nejvíce to "ocení", když to uděláte svým kolenem. Takže, jeho chování není normální, nejste jeho majetek, měl by respektovat Váš nesouhlas a neměl by to dělat (a na veřejnosti je to už zcela mimo chápání - ani kontrola se nemá přehánět). Zdravím!

hodnocení

5x

Teda to jsem hodně dlouho neviděla, že by na veřejnosti toto muž ženě dělal. Vy ano? Nenechte sebou manipulovat a ozvěte se tvrdě! Pokud bude mít dále řeči a to asi bude, dejte mu sbohem. Před kolegy v práci pokud by to dělal, to by byl už vrchol. Navíc nikdy nevíte, kdo vás z kolegů zahlédne. Akorát Vám dělá ostudu. Promiňte, že to tak říkám, ale je to idiot. Ještě Vás ponižuje. Mějte hrdost a jděte od něj.

hodnocení

5x

Seber poslední zbytky sebeúcty a pošli ho k vodě. Ano, asi si říkáš, že nemělas žádný pořádný vztah, že teď máš "aspoň někoho" atd., že třeba už nikoho jiného nenajdeš. Ale neboj, najdeš. A když nebudeš brát prvního, co se na tebe podívá, tak si můžeš snad jenom přilepšit. Tenhle má větší respekt k hadru na podlahu než k tobě. Není to jenom o sahání do rozkroku, je to o tom, jak s tebou jedná. Dělá z tebe slepici a blbku, co nic neví a má držet hubu a krok s ním. Zapomeň na to, že v budoucnosti bude mít tvoje slovo nějakou váhu v důležitých otázkách - stěhování, děti... Ty budeš s dětma doma a on si tě tak pojistí nejvíc, protože budeš "odříznutá" od světa. Neříkám, že to na stopro takhle bude, ale manipulátoři a tyrani, kteří nerespektují ženy, tak začínají pomaličku a postupují tak, že si toho ta ženská ani nevšimne.

Kdyby ti sáhnul do rozkroku, ty řekla, že se ti to nelíbí, a on řekl: "Promiň, Máňo, já už mám nějak zafixovaný, že je to ve vztahu běžný, ale tak když se ti to nelíbí, tak to dělat nebudu", tak je to o něčem jiném. Shoď růžové brýle a všímej si, jak se k tobě chová i v jiných situacích. Například jak s tebou jedná při výběru večeře nebo aktivity.

still10k*
hodnocení

4x

Pokládám se za normálního chlapa a tohle mi přijde jako chování za hranou. Může to být nějaký podivně vychovaný (resp. nevychovaný) samorost, nebo manipulátor.
Pokud nerespektuje vaše přání i přes váš vyslovený nesouhlas, tak mu v tom fyzicky zabraňte. Když nerespektuje slova, třeba porozumí činu. A podle jeho reakce na toto fyzické odmítnutí zvažte, jestli s ním chcete dál zůstat.

fialka2
hodnocení

4x

Již zde snad vše napsali. Osobně bych mu podobných způsobem neodpovídala. Snad máte víc rozumu než on.

A také bych vztah s ním ukončila. 1/ to není normální , 2/ docela Vás ponižuje, 3/ bude asi úchylný-jeho jednání je za hranou. Může mít zkušeností oproti Vám kolik chce, ale chování má jako řeznický pes.

Najdete jistě solidního muže, který Vás bude respektovat a mít rád. S takovým individuem bych žádný vztah neudržovala a co nejdříve ukončila.

72mona3*
hodnocení

3x

Pokud nerespektuje váš názor, měl by se porozhlédnout kolem. Kdy jste viděli něco podobného? Já tedy neviděla. Vídám obětí na zastávkách, polibky...ale ruka šátralka se maximálně zastaví na zadku. A to tam postávají déle. Takže to co popisujete nepovažuji za běžné či normální. Takovým týpkům jsme říkali slizouni *blee*

doplněno 02.06.18 09:28:

*objetí *zed*

olinl
hodnocení

3x
Dal bych mu poslední varování-ještě jednou a je mezi námi konec.. Jednoduché (tedy z mého hlediska určitě). Dalším jeho číslem bude Ti rozepínat na veřejnosti podprdu..:)

hilaris*
hodnocení

3x

Připojuji se k ostatním, že toto normální absolutně není!

Především je tu zásadní chyba v tom, že nerespektuje tvoje lidské právo říct ne. Mít názor. Rozhodnout se sama, co je ti osobně příjemné. Co je na tom nejnebezpečnější - ta jasná manipulace. Snaha docílit toho, abys o sobě co nejvíc pochybovala - snižování tvé důstojnosti a tvrzení, že to ty jsi divná - to vede krůček po krůčku k podrobování se. Abys vyhověla ... následně všemu co řekne. K tomu to s největší pravděpodobností směřuje. Přála bych ti, aby to tak nebylo. Ale je to bohužel přímo učebnicový příklad :(

Dalším krokem bývá izolace doma. Nejčastěji nejjednoduším způsobem - přijde dítě. Jindy třeba s vysvětlením, jak rád se o tebe postará. Že sama na to nestačíš, on vydělá za oba. Nenavrhl ti to už? Nechci psát, jak to končívá. Mám jedinou radu - uteč, dokud je čas! I kdyby to byl "jenom" buran - tak i tak si zasloužíš lepšího. Proč byl ve vyšším věku bez závazků, to má svůj důvod ...

hodnocení

2x

Teda já si tu situaci prostě ani nedovedu představit, a to mám obrazotvornost velikou. To chcete říci, že před lidmi k Vám přistoupí a sáhne Vám přímo do rozkroku? A Vy děláte co? To držíte? Proč neustoupíte? Proč ho přes tu ruku nepraštíte? Nebo to dělá nějak tak, že si toho nestačíte všimnout? A jak se tváří ti lidé? Tomu se mi nějak nechce věřit, že by se dospělý chlap choval před cizími lidmi tak podivně. A na to nemusíte být nijak zkušená, aby Vám bylo jasné, že tohle se na veřejnosti nedělá a že se to nedělá ani v soukromí, pokud je to jak píšete skoro pořád. Co s tímhle mají dělat nějaké sexuální zkušenosti, to teda nevím. Pokud je pravda co píšete, je to úchylka a to dost nepříjemná. Já jsem něco podobného, za celý svůj život, viděla jenom dvakrát. Ale to byl evidentně mentálně postižený mladík, kterého jeho matka vezla na vozíčku. No a ten se neustále snažil masturbovat. Ona mu chudák pořád dávala ruku pryč, ale on ji neustále vracel, bylo to v obchodě, nakonec odešla bez nákupu. Bylo mi jí líto...

Suzy, já jsem toto neviděla nikdy. A o nic jsem nepřišla:-D . Souhlasím s Tebou, že zkušenosti nebo nezkušenosti slečnu moc neomlouvají. I nezkušená by mu dala pár facek nebo ho plácla přes tu ruku. Je taky možný, že ho slečna přitahuje právě proto, že si to nechá líbit. Ale pro slečnu vzkaz: Nic není ztraceno. Od toho tu je poradna a nyní víte, jak na něj. :)

hodnocení

1x

Samozřejmě že to do vztahu patří, ale v soukromi, tam můžou být i "chlupy za obrazem" každou noc. Ale jsou jisté mantinely, na veřejnosti a v práci, které se nehodí a máte pravdu, i pohled na vás dva, musí být pro druhé směšný, až trapný, tím myslím ten větší věkový rozdíl. Jak píší kolegové výše, dobře trefená facka, dokáže splnit svou roli.

hodnocení

1x
Kdyby Vás plácal po zadku tak to by ještě šlo ale tohle nepatří do zdravýho vztahu...

ika*
hodnocení

1x

Je to dřevo a úchylák. Docela bych si typnula,že takto si dovolí obtěžovat i cizí ženy, které ho neznají. Prostě má potřebu a musí to udělat. Existují takoví týpci, co se např v tramvaji nalepí zezadu na ženu a dělají, že za to nemůžou.

On neumí respektovat vaše přání i kdyby chtěl, nedokáže to. A aby to nevypadalo blbě, svede to na to, že vy jste ta divná a nezkušená.

Také přeji hezký den.

hodnocení

1x

Rozhodně to není normální, na intimní místa se sahá jen v intimních chvílích a ne místo pozdravu.

Podle textu jste mladá inteligentní žena, rozhodně máte na víc než na sprosťáka, který Vás takhle ponižuje.

jurajjuraj*
hodnocení

1x

asi mam taky divne mysleni ale tohle urcite normalni neni

hodnocení

1x

Teda, to je blb. Mě se zhnusil jen z toho co tu čtu. Já tohle udělat, tak si dám přez hubu sám a hned. Pryč od něho. Klidně to může být i horší.

hodnocení

0x

Jestli na to máte nervy, sílu a odvahu, riskněte to a udělejte mu párkrát něco podobného - na veřejnosti a pokud možno tak, aby mu to bylo co nejtrapnější.

Ale je fakt, že jestli je "divnej", mohlo by se mu to i líbit.

maryx96
hodnocení

Zapomněla jsem dodat, že je mezi námi větší věkový rozdíl, takže on má zkušenosti a já ne. A také o sobě tvrdí, jaký je slušný člověk a hned jsem mu vzmetla do tváře, že takhle se slušný člověk nechová. Spíš naopak, měl by mě vyslechnout, aby ten vztah po všech stránkách vyhovoval i mě. A takových neshod je i víc... nakonec jsem špatná já, protože mám jiný názor a jsem podle něho divná, z jiný planety, atd..

Omlouvám se, že nemohu udělit body za odpovědi. Nejsem zde přihlášená, ale děkuji za všechny odpovědi a rady, cením si toho.

A proč s ním tedy vlastně jste?

maryx96
hodnocení

Dřív to bylo jiné, vyhovovalo mi to a hlavně to chování bylo jiné. Tento problém vznikl teď nedávno.

Relativně vyšší věk a předtím to nedělal - nezačínají mu nějaké potíže stáří, když ztrácí zábrany? Nestává se mu i něco jiného - častější zapomínání, problémy s vybavováním, další "divné" změny v chování?

Nediagnostikuji - jen mě to tak napadlo jako jedna z možností.

culdabulda1*

no dědeček prasáček - proč s ním jste?

hodnocení

0x
Ahoj.
Po přečtení Vašeho příspěvku chci být sprostá,ale raději slušně.
Váš partner si plete zřejmě dojmy s pojmy !
Chová se jako ten nejstupidnější,vesnický buran.
---
Neznamená,že když spolu chodíte,tak že Vám budu osahávat rozkrok,kdy se mu zachce.
NE,není to normální !
Vystihla jste situaci dobře,chová se k Vám jako k děvce /pardon./
Já bych s takovým ... tedy nebyla ani minutu *stop*

rqzs
hodnocení

0x

Je to úchyl a ještě k tomu natvrdlej.

marf*
hodnocení

0x

Vidím to na Macha (čti Mača) po česku, nebo si pán na Macha hraje z důvodu X. Ze španělštiny MACHO znamená typ muže (samce), jehož ego mu nikdy nedovolí považovat ženu za partnerku, ale za jemu podřízený druh. No a podle toho se k ní taky chová. Sexista? Chápe vaše důvody "NE" velmi dobře, jenže v jiných směrech by asi propad. Sledujte aféru MEE TOO. Podobnost s USA. Že to dělá v práci.

m123*
hodnocení

0x

Utíkejte od něj pryč. To ON NENÍ NORMÁLNÍ. Za pár let mi bude padesát, ale nikdy jsem se s něčím takovým nesetkala a ani o tom neslyšela. Zkuste mu navrhnout, že s ním půjdete k sexuologovi, aby mu na to řekl odborný názor on.

Partneři by se měli navzájem respektovat, pokud toho není schopen, tak nestojí za to abyste s ním ztrácela čas.

pt®
hodnocení

0x

"maryx96", a není on z Brna? Třeba na něj má vliv kultura divadla "Dabing street". Myslím, že časem bude takových uchýláků povícero. Ať Vás vezme na ten vybraný "divadelní kus", třeba změníte názor...

Ne, a teď vážně...to, co dělá Váš přítel na veřejnosti, je hnus a nemá k Vám respekt...

vilik*
Jenže Dabing street je hra, původně napsaná pro divadlo v Dejvicích, která dokonce vyhrála cenu Nejlepší komedie roku 2013 na festivalu v Pardubicích. Pár herců z tohoto divadla možná znáte: Krobot, Čermák, Neužil, Melíšková, Trojan, Plesl, Žádníková, Issová, Babčáková, Kubařová a pár dalších. Napsal to nějaký Zelenka, hru i scénář seriálu. Ten je z Prahy, a ne, není to ten heparinový vrah.
Takže ji hráli téměř u vás doma, když už tedy chcete být vtipná. No, chybička se občas vloudí.
Mimochodem, na ČSFD má televizní seriál sice dost rozporuplné komentáře, ale v průměru velmi pěkných 70 %.
Doporučuji Matouše, 7. kapitolu.
pt®

"vilík", děláte mně radost, že čtete Bibli. Ještě Vám doplním od 3 verše této kapitoly, kde je to přesně a mluví se o bratrech ve víře...Pokud je něco hnusné, je to odsouzeníhodné chování člověka, ne člověka samotného. Člověk se může kdykoliv obrátit, je to podle jeho srdce, jako zločinec na kříži...

jenda2*

Bible je sbírka povídek jako každá jiná. To Starý zákon je zhruba kronika lidstva. Nový zákon je jen sbírka, nic jiného. Mate lidem rozum.

vernon
hodnocení

0x
Prostě takový typický "macho", který má radši tvoje tělo než tebe...

hodnocení

0x

Já bych to s ním radikálně ukončila. Nejenže Vám dělá, to co je Vám nepříjemné, ale ještě ostudu. Jak už někdo napsal, "buran".

holka*
hodnocení

0x

Dneska jsem byla v obchodě. Byla tam velká řada a naprotiv mě stál pár. Kluk svojí rukou zalezl svoji drahé do kapsy na zadku a začal mačkat a ta mu řekla přestan. On nepochopil a dala mu facku a zařvala, že se toto neděla.

zak*
hodnocení

0x
Delá ti vsude ostudu a sex jste ješte nemeli? Podle psaneho textu pusobiš celkem inteligentne, ale tohle bys i jako nezkušená mela chápat, ze on ma nenormalni uchylku, takze tomu moc neverim. Jedine jestli máš hodne nizke sebevedomi a on to zvrácene vyuzivá.

jofa*
hodnocení

0x

Když si nedá pokoj, tak bych udělala na něj menší habaďůru. Přidělala bych si do int. místa umělý penis. a vesele vyrazila s přítelem do ulic. Jestli ani to by nezabralo, tak fakt už od něj pryč. Ale pozor, aby nedostal infarkt a neměla ještě větší starosti.*smich2*

emanfiala
hodnocení

0x

Nevím co vám poradit, zkuste jej nečekaně a prudce jej chytit v rozkroku vy. Každý chlap se sehne a vyděsí, nebo mu na veřejnosti dejte facku, ať to všichni vidí přihlížející veřejnost to jistě jednoznačně schválí, zvláště jestli si jeho chování všimli. Ovšem dával bych si pozor podle starého českého přísloví, že kůň je nebezpečný ze zadu, býk ze předu a blbec ze všech stran.

hodnocení

0x

Pošli ho k vodě a jako bonus úchylovi to o tom chování řekni svému tátovi :)

liska5

Jo a tátu z toho trefí šlak. Nebo půjde a jednu mu vpálí a pak se bude soudit.

ma11
hodnocení

0x

Možná, že ho to časem přejde, můj manžel měl taky takovou "úchylku", ale jen doma. Když šel okolo mě tak mi plácnul přes zadek. Já jsem to nenáviděla a říkala jsem mu copak jsem nějaká kráva, abys mě oplácával a on mi řekl, že si nemůže pomoct, že ho přitahuje. Časem ho to přešlo.

lenkaelka*
hodnocení

0x
No to snad ne... Tak s nim nebud. Zaprve mate problém s intimitou a za druhe s komunikaci a tim ze jeden vnima druheho. Nebo nevim jak si to predstavit, ze to je neprijemne. Ale ja pri predstave ze na me min pritel saha tecu iz jenom z te predstavy. A tak zavři tak ze kdyz sahne on tak ty taky a pak se ukaze jestli pochopi jake to je kdyz si zkusí byt v tve pozici nebo to zajde dalle a bude ti to neprijemne tak v tom pripade se nenut a nebud s nim. Jednou prijde nekdo kdo patří prirozene k tobe a to poznanas. kazdopadne kdyz mu reknes nehmatej a on se ti vysmeje tim ze te sráží ze si mala holka,tak za rok budes v situaci kdy te bude urážet psychicky a fyzicky týkat. Bůhvi k cemu te prinuti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]